Розглянуто Олег Галицький перевищення посадових повноважень | Для спец.Адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
Нікнейм адміністратора: Олег Галицький Особистий нікнейм: Сергій Аддерли Суть скарги: Вітаю, шановне керівництво, прохання розглянути мою скаргу, а саме блокування у грі. Новий Головний Адміністратор має предвязяте відношення до мене та до деякої адміністрації, за шо мене заблокували на 6.000 днів. Якщо відштовхуватися від правил сервера то за образу адміністрації у нас видається покарання від 1 до 14 днів, то я не можу зрозуміти, за що конкретно я отримав блокування на такий великий термін. Прохання розібратися з даним питанням, розглянути мою скаргу особисто ЧЕРВОНУ АДМІНІСТРАЦІЮ ( починаючи від Спец.Адміністратора, закінчуючи Власником проекта ) та надати покарання Головному Адміністратору за перевищення посадових повноважень. Очікую розгляду. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): [Imgur]( )
Дата походження: 06.03.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

[Передаю керівництву]

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю

Адміністрація має право відходити від нормативів покарань. Але через те, що згодом ви почали створювати конфліктну ситуацію у голосовому чаті дс 02 серверу ви отримали блокування за нешанобливе ставлення до адміністрації, та за створення конфлікту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі