Розглянуто Олег Галицький//прикривання адміністратора для Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Прн понив

Новий гравець
Реєстрування
19 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Егор Самусенкович
  3. Суть скарги:Вітаю я друг Дмитра Дайшенко і він мені сьогодні розповів одну ситуацію про те як став Євгеній Сіндікат він розмовлял з п.Галицьким і він казав що кожен Полковник котрому було 15 років проходив обзвон но коли він розмовлял з п.Галицьким то він казав що кожен Полковник проходив обзвон потім як розіснюється те що інші Полковники не проходили обзвон це мені сказали п.Скуп і потім він мені не розповідав зараз він розповів прошу надати фрапси як інші Полковники проходили обзвон!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Screenshot_20240127_211435_Discord.jpg
    Screenshot_20240127_211414_Discord.jpg
    Доказ від друга
  5. Дата походження:2024.27.01

Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
2,062
Реакції
1,234
Бали
253
Вітаю!

Переглянувши вашу скаргу - виношу вердикт:
На момент коли призначали на посаду Євгенія Сіндіката, Олег Галицький перебував на посаді Заступника Головного Адміністратора. Тобто до обзвону він ніякої причетності немає. Це вже є компетенція Головного Слідкуючого за Державними Організаціями та Заступника Головного Слідкуючого за Державними Організаціями. Відеозапис обзвону є, який я особисто переглянула і можу винести вердикт, що Євгеній Сіндікат став на посаду чесним шляхом. Щодо Полковників, так як ви не написали нікнеймів інших заступників лідера, я не можу запросити фрапси обзвону. Але я впевнена, що вони присутні. Тому, якщо ви досі не згодні з вердиктом, переподайте скаргу, але вкажіть нікнейми заступників на яких я повинна запросити відеозапис.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі