Матвій Михайлович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 8 Лип 2025
- Дописи
- 65
- Реакції
- 45
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Матвій Михайлович
2. Нікнейм порушника: Олег Казікович
3. Суть скарги:
Мого співробітника викрали. Він повідомив мені через спецзв’язок, що його викрали. Після цього я одразу приїхав на місце події. Я не стріляв перший а просто бігав навколо, там PG було . А вони по мені стріляли
Під час викрадення було допущено NORP Викрадення. Коли я написав репорт про те, що мене вбивають, до мене прилетіла Мартуся Яворська, але в той самий момент мене відкинуло в деморган на 100 хвилин.
Адміністратора покликали в Discord. Коли у нього запитали, скільки часу він спекав , він відповів, що був там ще до викрадення.
При цьому він проігнорував масові порушення правил (неоф) під час викрадення нашого співробітника — Романа Морозова (НПУ).
Також прошу розглянути покарання за PG, згідно з пунктом 6.13 (Powergaming) — відсутність інстинкту самозбереження.
Можливе покарання: деморган 15–60 хвилин (якщо це перше порушення за місяць).
Але мені дали 100 ХВ PG
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тут
5. Дата порушення: 24.01.2026
2. Нікнейм порушника: Олег Казікович
3. Суть скарги:
Мого співробітника викрали. Він повідомив мені через спецзв’язок, що його викрали. Після цього я одразу приїхав на місце події. Я не стріляв перший а просто бігав навколо, там PG було . А вони по мені стріляли
Під час викрадення було допущено NORP Викрадення. Коли я написав репорт про те, що мене вбивають, до мене прилетіла Мартуся Яворська, але в той самий момент мене відкинуло в деморган на 100 хвилин.
Адміністратора покликали в Discord. Коли у нього запитали, скільки часу він спекав , він відповів, що був там ще до викрадення.
При цьому він проігнорував масові порушення правил (неоф) під час викрадення нашого співробітника — Романа Морозова (НПУ).
ПРАВИЛА НЕОФ UKRAINE GTA
Порушення, якщо це було викрадення:
- 4.16 — Викрадення без маски. | Деморган 30 хвилин
- 4.21 — Викрадення у населених пунктах, громадських місцях та зелених зонах. | Деморган 40 хвилин
- 4.26 — Ігнорування цілей викрадення та безпричинне утримання гравця. | Деморган 60 хвилин / Варн
- 4.18 — Відігрування дій на свою користь або ігнорування відігравань інших гравців. | Деморган 30 хвилин
Або, якщо це було пограбування:
- 3.1 — Пограбування можуть проводити лише члени кримінальних угрупувань. | Деморган 30 хвилин
- 3.3 — Усі нападники повинні бути в масках. | Деморган 50 хвилин
- 3.4 — Пограбування повинні проходити строго в населених пунктах. | Деморган 60 хвилин
- 3.10 — Для пограбування потрібна IC-причина та RP-відігрування. За відсутності — компенсація майна та покарання згідно з правилами.
Також прошу розглянути покарання за PG, згідно з пунктом 6.13 (Powergaming) — відсутність інстинкту самозбереження.
Можливе покарання: деморган 15–60 хвилин (якщо це перше порушення за місяць).
Але мені дали 100 ХВ PG
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Тут
5. Дата порушення: 24.01.2026