Відмовлено Олег Казікович / Bad Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Казікович

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
84
Реакції
45
Бали
73
1. Повне ім'я: Олег Казікович
2. Дата народження: 22.10.1998
3. Місце народження: м. Харків
4. Сімейний стан: неодружений
5. Освіта: Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка
6. Досвід роботи: служив в ЗСУ та потім перевівся до СБУ та на разі маю звання Мл.Лейтенанта (5)
7. Мови: Українська,Англійська, Польська та російська
8. Додаткові навички: Вміння - проводити переговори і маніпулювання, добре розвинене спостереження, знання закону і процедур та здатність контролювати свої емоції
9. Обрана професія: СБУ міста Харків
10. Особисті якості:

- Відважний: готовий зайти на ризиковані ситуації та взяти ініціативу в свої руки.

- Справедливий: завжди дотримуюся принципів справедливості та законності.

- Аналітичний мисленням: здатний швидко аналізувати інформацію та приймати розумні рішення.

- Комунікативний: здатний встановлювати контакт з різними людьми та побудувати відносини на довірі.

11. Мотивація:
- Сила і контроль: як "bad cop" я матиму право і можливість використовувати силу і контроль для досягнення своїх цілей.

- Адреналін та екстремальність: робота "bad cop" може бути дуже виснажливою та напруженою, але мені подобаються екстремальні ситуації та відчуття, це є стимулом для мене.

- Почуття влади: бути "bad cop" дозволить мені випробувати свої кордони та залучати себе до ситуацій, де я володарюватиму і контролюватиму всю ситуацію. Це приносить мені задоволення.

- Захист громадської безпеки: хоча методи "bad cop" можуть виглядати жорстокими, вони можуть використовуватися для захисту громадської безпеки та боротьби зі злочинністю.

12. Додаткова інформація:

Ставши частиною Служби безпеки України (СБУ). Вважаю, що це найкращий спосіб захищати свою країну та забезпечити її безпеку.

Але мене завжди приваблювала невизначеність ролі, яку виконує bad cop, та можливість проникнення у світ злочинності і виявлення нечесних осіб.

Тому я вирішив спробувати себе у ролі "bad cop" який використовує стриманість, рішучість та інтимідуючі методи в розслідуванні кримінальних справ. Я вважаю, що такий підхід дозволить мені отримати інформацію, яку неможливо розкрити іншим методом.

У своєму підготовчому процесі я проходив курси військової та поліцейської підготовки, де навчався тактиці, боротьбі, допиту та психології взаємодії зі злочинцями. Я маю досвід у розслідуванні тяжких кримінальних справ та викритті злочинців.

Я - дисциплінований та рішучий, вмію оперативно приймати рішення в непередбачуваних ситуаціях. Я добре знаю законодавство та поліцейські процедури, що дозволяє мені ефективно працювати у вимагальних умовах.

Хоча я охоче використовував би "bad cop" підхід, але я завжди враховую межі закону та етики, переконаний, що жорсткі методи можуть бути виправданими лише у випадках, коли інші способи не дають результату.

Я не боюся ризику та відкрито висловлювати свою думку. Я володію великою самодисципліною та стійкістю перед викликами, що дозволяє мені працювати в напружених ситуаціях без стресу та стресових собівартостей.

Я маю чудові комунікативні навички, що дозволяють мені легко встановлювати контакт з підозрюваними та психологічно впливати на них. Обладнаний хорошим почуттям гумору та сарказмом, я часто використовую їх для зниження оборони своїх співрозмовників та забезпечення співпраці.

Все це робить мене висококваліфікованим кандидатом для ролі "bad cop" у СБУ.

13. Про своє дитинство:

Я провів своє дитинство в маленькому містечку на околиці. Був завжди жвавим та енергійним хлопчиком з великим багатством фантазії. Я завжди вигадував різні ігри та пригоди для себе та своїх друзів. Завжди любив грати на вулиці зі своїми товаришами. Вони часто організовували різні змагання та змагальні ігри, такі як футбол, біг та багато іншого. Але найбільшою радістю для мене були подорожі до бабусі та дідуся в село. Там я проводив кожний літній день, допомагаючи на городі або граючи з дітьми. Також я завжди любив спостерігати за природою та досліджувати все навколо. Однак, не все було безхмарним в моєму дитинстві. Я зустрічав виклики та перешкоди, але завжди знайомився з ними з великою сміливістю та життєрадістю. Усе в дитинстві було сповнене радості, відкриттів та пригод. І незважаючи на різні перешкоди, я завжди дотримувався своїх мрій і ніколи не зупинявся на шляху до досягнення своїх цілей.

14. Як вступив до ЗСУ:

Я вступив до Збройних Сил України (ЗСУ) після закінчення школи. Я обрав військову кар'єру, оскільки від малолітніх років я також мріяв служити своїй країні і захищати її інтереси. Для того щоб стати військовослужбовцем ЗСУ, я пройшов декілька етапів підготовки та відбору. Спочатку здав зовнішнє незалежне атестування, яке включало тестування з фізики, математики, української мови та історії України. Потім я пройшов медичний огляд, який включав перевірку фізичної форми, зіру, слуху та загального стану здоров'я. Після успішного проходження етапу відбору, я пройшов основну військову підготовку, де надавали знання з військової тактики, стрільби, виживання, фізичного тренування та інші навички, необхідні для служби у ЗСУ. Після закінчення основної підготовки я був відправлений на службу у певний військовий підрозділ, де продовжив підвищувати свої військові навички та отримувати спеціалізовану освіту. Таким чином, я пройшов довгий шлях, щоб стати військовослужбовцем ЗСУ. Віддав свою молодість та зусилля, аби захищати рідну країну та виконувати свої обов'язки перед нею.

15. Коротко про служіння в Збройних Силах України:

Моє служіння в Збройних Силах України було однією з найбільш незабутніх і важливих ділянок мого життя. Я вступив до військової служби в молодому віці, прагнучи приносити користь країні та допомагати людям.

Вже з перших днів на тренуваннях мені стало зрозуміло, що шлях, яким я обрав, буде повний труднощів та випробувань. Однак, я завжди вірив у свої сили та обов'язок боротися за свою Вітчизну.

Після завершення базового навчання мені довелося переступити через перші випробування під час своєї першої місії. Напруженим емоціям не було кінця, але завдяки нашій команді та підтримці одне одного, ми здолали всі труднощі та безпечно повернулися додому.

Протягом служби я мав честь пройти через різні тренування та випробування, які розвивали мою фізичну та психологічну міць. Кожен день був наповнений новими викликами та навичками, які я здобував.

Але найважливіше у цьому служінні - це знати, що ти робиш щось важливе для країни та її майбутнього. Кожен раз, коли я виходив на передову лінію, я розумів, що захищаю своїх рідних і близьких.

Але, на жаль, війна має свої втрати. Моя служба не минула без страт та втрат. Я втратив деяких близьких друзів, і це залишиться в мені на все життя. Ці втрати та випробування стали перевагою для мене, а ніж слабкістю, оскільки вони загартували мене у той, хто я є сьогодні.

Моя служба у збройних силах завершилася, але вона залишила незабутні враження та навички, які я буду використовувати протягом усього свого життя.

Служба у Збройних Силах України навчила мене важливості відданості, самодисципліни та терміновості. Вона зробила мене сильнішим, витривалішим і бажаючим боротися за справедливість.

Останнє редагування:

Дарі Отаманова

Південна Україна | Z/L Sacred
Активний гравець
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
1,185
Реакції
279
Бали
223
1.18. Заборонено писати біографію від 1 лиця.
1.18.1 Біографію дозволено писати тільки від 3 лиця.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі