Схвалено Олег Лапка, Віталік Блек, Максим Зборівський / DM, DB, SК, RK

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MuadDib

Козак
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
15
Реакції
5
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: Олег Лапка, Віталік Блек, Максим Зборівський
    Особистий нікнейм: Цезарь Прайм

Суть скарги:
    Декілька частин відео, я вважаю що ці менш ніж за 40 хвилин були такі порушення: DM, DB, SК, RK.

Видео 1:
    0:25 сек. Віталік Блек починає стріляти на мене, вбиває. Після чого вони разом із Олегом Лапком розстрілюють усі шини на моєму авто.

Видео 2:
    0:17 заспавнив своє авто, 0:27 видно що авто зламано, шини прострілені.
    1:30 почав їхати, всі шини прострілені. Олег Лапка та Віталік Блек спеціально зробили таку гидоту.

Видео 3:
    на 04 сек. Віталік Блек спеціально таранин моє авто, перешкода грати. Невідомо як він мене знайшов так швидко, поряд його ніде не було коли я їхав туди. 43 сек. - Віталік Блек робить навмисний наїзд, він чекав доки я вийду (знов дивно як він мене бачив що я виходжу на дорогу, за контейнерами). 1:19 Приїхав друг Віталік Блек, щоб ламати мені авто. Він поїхав туди де заштовхали мій автомобіль коли я прибув.
    1:30 Максим Зборівський спеціально таранить моє авто та їде. Також їде і Віталік Блек у невідомому напрямку. 2:01 Віталік Блек знову мене знаходить та приїжджає, стріляє по авто, ламає авто, а потім убиває мене. Можливо використовує чити, тому що легко мене знаходить де б я не був.
    Ці гравці розповсюджують російську пропаганду про те, що Українців "примушують" розмовляти тільки українською мовою скрізь (я не говорю про закон про використання української мови на роботі або в державних статутах, а загалом). Я уточнив у Віталік Блек 2:30 чи він не поважає нашого президента Зеленського, який сказав що ми вільна країна і в побуті кожен може розмовляти тією мовою якою хоче. На що Віталік Блек почав стверджувати що розмовляти в грі за законом можна тільки українською (означає не можна англійською, не можна німецькою, не можна російською) законами гри дозволено тільки українською. Я такого закону у грі, чи взагалі в Україні, у конституції у законах не знайшов. Навіщо він вигадує неіснуючі правила гри та закони? 3:05 Віталік Блек розповідає про правила гри.

Видео 4:
    0:09 спавн авто (зламано), Віталік Блек вже чекає на мене знову біля виходу.
    0:27 видно його джип на дорозі, чекаємо на мене.
    0:40 хотів мене задавити.
    1:25 знову хотів мене задавити на тротуарі, спеціально виїхавши туди.
    1:37 спеціально заїжджає на паркування, щоб виштовхати моє авто на дорогу, від'їжджає недалеко і знову починає стріляти в мене ховаючись за своє авто.

Вони не хотіли нормально говорити щось вирішувати. Відразу влаштували дитячий садок. Одразу почали заважати грати. І така поведінка відбиває бажання у багатьох грати в цю гру. Я з Одеси, мені майже 40, у мене багато друзів на фронті, і вони всі розмовляють російською і жодних проблем немає. Більшість громадян в Одесі, у дніпрі, у Харкові розмовляють російською і ми любимо свою країну та поважаємо її.. Та наш ворог русяни, вони теж розмовляють російською і коли наші українські громадяни починають кричати за цю русяву пропаганду, мовляв, тільки на укринському скрізь і завжди, то вони лише допомагають ворогові і розколюють країну. Замість того, щоб підтримати і допомогти перейти на українську, вони поводяться як русь і кидаються з агресією.

Докази (скріншот/відео):
    Видео 1:
    Видео 2:
    Видео 3:
    Видео 4:
    Дата порушення: 13.02.2024

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець Олег Лапка отримує покарання: Dm car /jail 45
Максим Зборівський - DB /jail 30
Віталік Блек DM /jail 120
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі