Розглянуто "Олег Ломакін" / "Прискіпливе відношення / Ігнорування правопорушень"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
129
Реакції
88
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Ломакін
  2. Особистий нікнейм: Григорій Бандаренко
  3. Суть скарги:
  4. Звертаюся зі скаргою на адміністратора Олега Ломакіна, у зв’язку з численними випадками, які, на мою думку, свідчать про упереджене ставлення до мене, порушення принципів об’єктивності, а також неналежне реагування на порушення RP-процедур з боку співробітників НПУ.

🔹 1. Мут за RP-вислів без розгляду ситуації

Під час мого перебування на місці ДТП, де службовий автомобіль поліції закривав огляд радара та створював перешкоду руху пішохода, що важається правопорушення спираючись на правило радарів пункт 2. Примітка. Я звернувся до поліцейської з проханням прибрати транспорт. У відповідь — вона не представилась та відмовила представилась тільки через невеликий діалог та коли я потребував , що є вже правопорушенням ст.10 пункт 7 Закон про нац. Поліцію . Після цього до мене підійшов співробітник у масці , не представившись, одразу почав вимагати документи.Що також важається правопорушення правопорушенням ст.10 пункт 7 Закон про нац. Поліцію . На моє логічне запитання "на якій підставі" він відповів, що не зобов'язаний представлятись. У відповідь я RP-висловом зазначив: "тоді ви для мене мусор".

Після цього отримав мут за "образу гравця". Хоча очевидно, що я грав у RP, і мій вислів був реакцією на анонімну, неідентифіковану, невстановлену особу, що діяла з перевищенням повноважень та без жодної ідентифікації.

Це порушення RP-логіки, а покарання за нього — несправедливе та високе за одне слово та одностороннє, оскільки порушення з боку "співробітника поліції" залишились без уваги адміністрації.

🔹 2. Ігнорування порушень RP-правил з боку Генерала поліції (Юрій Задверняк) , а саме пункт 6.28. "Втручення у RP ситуацію"

Вчорашнього дня, я проводив процесуальні дії щодо затриманого. В цей момент Генерал поліції Юрій Задверняк самовільно втрутився в RP-процес, стверджуючи, що він є "суб’єктом затримання" і може бути присутнім, оскільки він "ГСУ". Але співробітник, який затримував, вже визначив суб’єктів згідно з процедурою.

Посилаючись на ПКУ, ст. 13 ("Суб’єкти затримання"), чітко визначено, хто може бути присутнім:
    • співробітники, які є ініціаторами процесуальних дій;​
    • керівництво затриманого (у разі, якщо він держслужбовець);​
    • затриманий;​
    • адвокат за письмовим договором.​
  5. Жодним чином не вказано співробітників ГСУ, і внутрішній статут ГСУ не може переважати процесуальний кодекс (ПКУ), що є вищим за ієрархією правових RP-джерел. Однак Генерал відверто знехтував цим аргументом.

🔹 3. Приниження, затягування процесуальних дій та порушення прав

Під час перегляду відео з бодікамери, яке я мав право переглянути за проханням свого підзахисного та закону, адміністрація і той самий Генерал почали мене критикувати, стверджуючи, що я “придираюсь до всього”, хоча я виконував функцію адвоката згідно з RP.

Коли я вказав, що процесуальні дії затягуються понад 20 хвилин — що є підставою для звільнення затриманого (згідно з Стаття 15. Підстави звільнення підозрюваного. - Пройшло більше 20 хвилин з моменту затримання і не було обрано запобіжний захід у вигляді висновку під варту.), — Слідкуючий НПУ Олег Ломакін заявив, що “процедура може тривати до 30 хвилин”. Це — пряме введення гравця в оману, яке могло призвести до порушення прав мого RP-підзахисного тому я його почав перебивати та він сказав , що ви будете покаранні за не шанобливе ставлення до Адміністрації.

Я вказав, що це не відповідає правилам, і запропонував скинути відповідний скріншот у приватні повідомлення. Він погодився, але через 2-3 хвилини сказавши йому чи ви ознайомились? він покинув Discord, не пояснивши нічого, і не повертався, поки я не викликав його через /report.

Після повернення, я прямо запитав:

Чому ви вводили мене в оману?

На що він відповів:

"Я вважав так за потрібне."

Коли я запитав, чи готовий він вибачитись, він відмовився.

🔹 4. Підозра в упередженому ставленні

З огляду на:
    • відмову карати порушення з боку RP-працівників;​
    • ігнорування порушення норм ПКУ з боку Генерала;​
    • введення мене в оману під час процесуальних дій;​
    • видачу муту на RP-підставі без врахування контексту;​
    • ухилення від відповідальності й зневагу до мого RP-положення;​
  6. Я роблю висновок, що адміністратор Олег Ломакін демонструє упереджене ставлення до мене, що унеможливлює об'єктивну участь у RP-процесі й порушує принципи рівності гравців перед адміністрацією.

📝 Прошу:
Переглянути правомірність видачі муту з урахуванням RP-контексту.
Розглянути дії Генерала поліції Юрія Задверняка щодо втручання в процесуальні дії всупереч ПКУ.
Надати оцінку діям адміністратора Олега Ломакіна щодо:
  • введення в оману про тривалість процесуальних дій;​
  • ігнорування обов’язку представлення гравцям інформації;​
  • відмови визнавати свою помилку та вибачатись.​
  • Провести бесіду з адміном щодо стандартів комунікації та об’єктивності в конфліктах.​
  • В разі підтвердження фактів — зняти мут або видати офіційне роз’яснення/вибачення.​
  • За навединим вище текстом надаю відео доказ з підтвердженням моїх слів​
  • Ситуація 1. Мут за RP-вислів без розгляду ситуації
  • Відео-https: "Тиць" початок виявлення правопорушень
    0:06/1:30 видно , що стоїть транспортний засіб та перекриває радар
    Далі продовження ситуації - Відео
    Тен код-00:00/5:21 до 2:02/5:21 порушення з боку Вікторії Ведмідь представились та надали посвідчення тільки з вимогою громадяна та не бажали прибирати транспортний засіб з тратуари для пішеходів та порушення првил радару.
    Тен код-2:16/5:21 до 4:52/5:21 - Так само не представився та сказав , що не буде представлятися бо не забов"язаний та після чого втік.
  • о 2:44/5:21 Олег Ломакін видав мут.
  • Ситуація

🔹 2. Ігнорування порушень RP-правил з боку Генерала поліції (Юрій Задверняк) , а саме пункт 6.28. "Втручення у RP ситуацію"
    Відео-"Тиць"

Тен-код 0:40/1:08 співробітник чітко вказав , що суб'єктом є тільки він .
    забув зауважити Дейжмс Вальтер також втрутився в проц. дії , але клієнт сказав не звертати увагу
    Тен-код 6:35/24:23 на протязі усього затримання також знаходився там
    Тен-код15:42/24:23 до кінця справи був присутній.
  • Тен-код 17:05 до 17:20 Олег Ломакін втрутився в рп процесс коли переглядав докази
    Тен-код 19:10 до 22:50 з їхньої сторони критика та завада працювати після чого адміністратор почав мене воидити в оману статті 15 , що час зупиняється коли приїзджає адвокат та говорить , що процес. дії мають право тривати більше 30хв та після чого тікають.
    Посилання на відео-"Тиць"
    Тен-код 00:00/2:43 до 1:56/2:43 в даному відео можно почути , що адміністратор цілеспрямовано водив в оман мене бо важав так запотрібним та не бажав вибачатися . Після чого Генерал НПУ почав з мене сміятися та критикувати звертатися до мене на ти , а адміністратор просто слухав та йому було байдуже.​
  • Прошу звернути , що звертався до адміністратора на ВИ та перебивав його тоді коли він ніс бред.​
  • З повагою, Григорій Бандаренко
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "Тиць"
  2. Дата походження:21.07.2025

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
Вітаю. Після повного перегляду наданих матеріалів, а також аналізу ваших претензій, я надаю офіційну відповідь по кожному пункту:

1. Мут за RP-вислів “мусор”
Вислів "тоді ви для мене мусор", хоч і має ознаки RP-контексту, залишається образливим і провокаційним формулюванням, яке може порушувати правила шани до інших гравців. RP-гра — це не ліцензія на хамство, навіть у межах ролі.
‼️ Нагадую: гравець не має права вживати образливу лексику щодо інших гравців навіть в межах RP.
RP — це не виправдання для порушення етики спілкування.

2. Втручання Юрія Задверняка в процесуальні дії
Роль Генерала поліції надає повноваження контролювати дії підлеглих на місці затримання. Ви посилаєтесь на ПКУ, однак ми діємо в межах RP-реальності, де Генерал є службовою посадовою особою, що має право бути присутнім у важливих ситуаціях.

📌 Пункт 6.28 правил RP, на який ви посилаєтесь, не був порушений. Генерал не грав за третю сторону, не ламав ситуацію, а перебував у ній у відповідності до свого звання.

3. “Введення в оману” щодо 30 хвилин процесуальних дій
Вам було роз’яснено внутрішню логіку RP-процесу:

Час початку обліку процесуальних дій може зсуватись, якщо затриманий вимагає адвоката або відбувається переміщення до службового приміщення. Це прийнята RP-практика, що обґрунтовується. Вимушений зазначити, що з вашої сторони, було зафіксовано навмисне затягування зазначеного часу опираючись на незначні порушення зі сторони працівників поліції (зокрема: "Відсутність фіксації паском безпеки затриманого") що ніяк не впливає на подальшу рекомендацію зі сторони адвоката.
📌 Ваше перебивання мене як адміністратора не є допустимим по відношенню до адміністрації.
Те, що я покинув Discord, було технічною паузою, про що я повідомив пізніше , і ви це проігнорували.

5. Упередженість та “ігнорування порушень”
Усі ваші звернення були розглянуті. Але ви:

демонстрували емоційну поведінку;

неповагою перебивали адміністратора;

використовували маніпулятивні формулювання, як-то "втік", "сміявся", "вводив в оману"

RP не гарантує гравцеві, що кожна його дія буде бездоганно підтримана.

Lomakin

Додатково зазначу:
Використання слова "мусор" — навіть у RP — є неприпустимим і соромним, особливо в умовах реального часу, коли українська поліція щодня працює під загрозою, допомагає людям, документує воєнні злочини та захищає громадян у прифронтових регіонах.

📌 RP-гра має залишатись простором, де зберігається базова людська гідність, а не місцем для копіювання мови вулиці чи приниження тих, хто в реальному житті виконує одну з найнебезпечніших і найнеобхідніших місій у країні.

Протягом останніх днів гравець Григорій Бандаренко цілеспрямовано збирав матеріали проти мене як адміністратора та проти мого лідера, вириваючи окремі моменти з контексту, подаючи їх як “докази”.

🔹 Така поведінка схожа на цілеспрямований злив, а не на добросовісне відстоювання своїх прав у RP.
Замість того, щоб врегулювати конфлікти через /report або адекватний діалог, він нагромаджує претензії, накопичує відео і формує скаргу у форматі “все і одразу”, що ускладнює об’єктивний розгляд ситуації.

Останнє редагування:

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,623
Реакції
1,049
Бали
253
Вітаю
Ретельно переглянувши скаргу, виношу вердикт:
З адміністратором буде проведено сувора бесіда
Та видано покарання у вигляді
догани
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі