Розглянуто Олег Мешко, Долар Коломойський//DM Car//Порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Поважний гравець
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм порушника: Олег Мешко, Долар Коломойський
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Спокійно їхав, повз мене проїжджає кортеж з машин СБУ, після проїзду першої автівки позаду мене ще дві, одна знаходиться напряму за мною, а інша трішки далі. Після того, як я відвернув камеру, мені прострелили колесо, та за звуками чудово можна зрозуміти, що стріляли з автівки, у якій були присутні тільки дві особи, а саме: Олег Мешко, Долар Коломойський. Тому мене занесло, та я випадково врізався в авто СБУ. Далі, на мосту, в мене ще раз вистрелили, але я випадково втратив керування та впав з мосту. Я не зрозумів, яка саме була причина, тому хотів розібратись, але, запитавши, чи є відеодокази з цього моменту у Олега, отримав негативну відповідь.
Тому прошу запросити докази у осіб, а у разі їх відсутності покарати осіб за порушення статуту.
А саме:

[1.18] Карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення чи злочин, не маючи на це фактичних доказів.
Або:
[3.8] Фіксувати будь-які дії з боку громадян, які вчинили адміністративне правопорушення або злочин, за який передбачено адміністративну/кримінальну відповідальність відповідно до законодавства.
5. Доказ порушення (скриншот/відео): жмяк

6. Дата порушення: 25.01.2026

Останнє редагування:

Олексій Киволон

Мл. Адміністратор| Південна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
16 Кві 2025
Дописи
402
Реакції
242
Бали
103
Вік
25
На Розгляді

Мартуся Киволон

2
Мл.Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2025
Дописи
55
Реакції
73
Бали
63
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, повідомляємо наступне рішення.

Вам було надано мегафон співробітниками СБУ з метою звільнення проїзду для службового транспортного засобу. Натомість ви почали провокувати співробітників СБУ.

У зв’язку з цим з боку СБУ буде проведено роз’яснювальну бесіду. Вас просимо з повагою ставитися до працівників Служби безпеки України та виконувати їхні законні вимоги.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі