Розглянуто Олег Ричков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адріан Вовк

Новий гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
10
Реакції
4
Бали
395
1. Ваш нікнейм та ID: Адріан Вовк 6862544
2. Нікнейм адміністратора: Олег Ричков
3. Суть скарги: Вітаю. Після розгляду скарги *посилання на скаргу* була призначена компенсація від Олега Ричкова на мою користь. Пройшло вже 13днів, а виплати все ще не має. Для уточнення я написав йому в спілкуванні ЗСУ телеграм, і отримав догану за 2.3 Статуту ЗСУ.
2.3. Військовослужбовець зобов'язаний дотримуватися порядку, субординації та службової поведінки.
при цьому, в цій групі ніколи не дотримувались правил МГ, тому можна її вважати ООС, що є порушенням 5.1.1ЗПП(далі ЗПП) (хоча це правило трошки звучить по іншому, і має не пряме значення, я його перектрактую як "Використання ООС інформації в ІС світі", а це вже несе за собою знову вплив на РП процес, порушення правилу 4.9 Загальних правил проекту
4.9. Адміністратор являється NonRP персонажем, виключенням є праця на різних роботах, дозволено відігравати РП ситуацій.
Уточнення, Фракцію я не рахую за роботу, тому лишаю це на розгляд ГА.
Далі правило 1.5 ЗПП
1.5. Всі гравці мають право на справедливе та однакове ставлення, незалежно від їх статусу на сервері чи інших факторів.
До чого це? Я в своєму повідомленні, звернувся до Ричкова на "ТИ", а нижче лідер фракції назвав його "Хуяжний" і не поніс за це жодного покарання.
*переписка телеграм*
Порушення від лідера тут надто грубіші та він уникнув покарань: 4.10 ЗПП, 2.1, 4.2, 4.7 Правил лідерів та їх заступників державних організацій(Покарання для лідера я не вимагаю)
При цьому згідно правил видачі догани а саме 3.5 цікаво який саме доказ має Ричков.
На скріншоті переписки Олег Ричков не заперечив що видає мені догани через особисту неприязнь. Тобто йому чхати на всі правила проекту, адже ним керує жага помсти, за попердні дві скарги, та зловживає своєю посадою Адміністратора, що негативно впливає на репутацію проекту.
Подібні догани були отримані і іншим гравцем, який перебуває в ЗСУ.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): Клікабельно
5. Дата порушення: 29.09.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,343
Реакції
640
Бали
409
Вітаю​
  1. Компенсація була видана.
  2. Адміністратор не є РП гравцем, тому видача покарань, згідно статуту не є правильними. Ваші покарання у вигляді доган анульовані.
  3. Лідер фракції отримає покарання від ЗГС Держ, згідно порушення правил та модерації офіційних чатів.
  4. Враховуючи надані докази, особистого упередженного ставлення не вбачається.
З адміністратором буде проведена бесіда, щодо належності адміністрації до статуту фракції.

Розглянуто
​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі