Розглянуто Олег Романович ГА////Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Романович (ГА)
  2. Особистий нікнейм: Маттео Яблуко
  3. Суть скарги: Олег Романович не вміє спілкуватися з гравцями, коли його брали на ГА, то 100 процентів мали запитати чи він стриманий та адекватний, в цей час він посилає всіх "***********************************" розумію що можливо я його тоді і справді діставав, але на цей час він був [ГС Держ] та мав спілкуватися по нормальному, також я замітив що він відправляє в ЧСП проекту не вину людину, яка наоборот зробила рекламу, як б не його відео я б не вернувся на цей проект та більшість також, та ще Квенки старався зробити цими відео відомішу проект, та багато сюда задонатив, по відео все зрозуміло, що він любив цей проект, як я бачив в скарзі його відкинули за античіт AC#110, і його вносять за це в ЧСП !? хочу що б спец адмін та керівник, зробили правильний вибір
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Олег Романович , скарга Квенки .
  5. Дата походження: 04.03.2024

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора:Олег Романович (ГА)
  2. Особистий нікнейм: Маттео Яблуко
  3. Суть скарги: Олег Романович не вміє спілкуватися з гравцями, коли його брали на ГА, то 100 процентів мали запитати чи він стриманий та адекватний, в цей час він посилає всіх "ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%ЗАБІЯКА$%" розумію що можливо я його тоді і справді діставав, але на цей час він був [ГС Держ] та мав спілкуватися по нормальному, також я замітив що він відправляє в ЧСП проекту не вину людину, яка наоборот зробила рекламу, як б не його відео я б не вернувся на цей проект та більшість також, та ще Квенки старався зробити цими відео відомішу проект, та багато сюда задонатив, по відео все зрозуміло, що він любив цей проект, як я бачив в скарзі його відкинули за античіт AC#110, і його вносять за це в ЧСП !? хочу що б спец адмін та керівник, зробили правильний вибір
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Олег Романович , скарга Квенки .
  5. Дата походження: 04.03.2024
Як на мене це спроба зливу адміністрації, так як повідомлення яке ви прикріпили було надіслане 29.08.23, та Квенки Чиназес був заблокований на іншому сервері

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю

З приводу слів,котрі вам відписав Пан Олег,це відбувалося більше ніж півроку тому,коли ви могли одразу звернутися зі скаргою,занесення в список чсп гравця Квенки,було рішенням керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі