Розглянуто Олег Романович | Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
275
Реакції
482
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: ГА Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: id 23308
  3. Суть скарги:
Вітаю шановний пане Коваленко. Прошу розглянути цю скаргу, бо немаю більше сил просити навіть ГА. У попередньму я звертався зі скаргою на ГС Держ (оскарження рішення було). Збирались ГС Держ, ЗГС Держ, ГА, ЗГА та я, та розмовляли з приводу тої скарги. Де під час цого процесу мені багато чого пообіцяли, а виконувати - забули. Почну з початку, та на мій разсуд найважливішого.

Пообіцяли передивитись законодавчу базу, щоб вона не порушувала правил проекту, тим паче що вона наразі від імені адміністріції, іншим словами наразі адміністрація порушує правила проекта висвітлюючи правила під своїм ім'ям (про що я казав ГА навіть у особисті). Приведу декідька прикладів порушень правил проекту, порушень правил серверу, та скажу що це не усі порушення котрі наразі є, а лише маленька частина їх.

Порушення 1: Закон "Про регулювання цін і ціноутворення на товари та послуги" - наразі можно трактувати цей закон як завгодно, але ж маємо правило:

10.2. Власник має можливість встановлювати ціни на свою продукцію та залишати це рішення за собою.

Звісно, у цьому випадку можно сказати що власник може становити ціни, або не встановлювати взагалі. Але системно, Не становити ціну на товар, не можливо, та мені здається що таку відповідь ви не хотіли б почути взагалі від адмністрації. Що наразі приводе до порушень правил проекту.

Порушення 2: Положення "Про кабінет високопосадовців" - Кабінет високопосадовців був створений за для обходу правил проекту, а точніше правила партій, та Парламент був розформований, а іншими словами наразі на 04 сервері ми не маємо Парламенту.
Від кожної партії можуть подаватися 2 кандидати, які приймуться лише після загального голосування Парламенту.
Наскільки мені відомо обхід правил проекту, дорівнює порушенню цих правил. Та можуть сказати що парламент існує і на цей час, але як може існувати Кабінет високопосадовців та Парламент одночасно? Іншими словами існування не можливе, а тому це обхід правил проекту, та також є порушенням.

Порушення 3: Положення "Про Детективне бюро України" а точніше пройдемо у сам закон:

1.8 Співробітники ДБ є засекреченими особами.
Примітка: Вони зобов'язані не показувати посвідчення або розголошувати інші дані про себе, але можуть пред’явити свій жетон/нашивку для подання позовної заяви/заяви до прокуратури.
Виключення: Доступ до інформації працівників ДБ має Начальник ДБ,Президент,Генерал.

А тепер давайте пройдемо більш детальніше по цьому. В нас є правила Державних організацій, нагадаю, це також є правилом проекту, де є пункт що вказує:

3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки.

Тобто наразі адміністрація погодила що є якийсь підрозділ котрий порушує правила проекту, та мае право на існування? Мені одному здається що ось так виглядає блат?

Порушення 4: Пройдемо до правил серверу як я і обіцяв, а точніше звернемось до закону, Положення "Про Головне Слідче Управління"

Стаття 12. Начальник ГСУ призначається на посаду і звільняється з посади в установленому порядку Міністром внутрішніх справ за поданням Генерала СБУ відповідного міста.

Звернемось до Ієрархії державних організацій:

Служба безпеки України (далі. СБУ)
- Підпорядковується виключно Президенту України

Примітка: У випадку відсутності Президента СБУ зобов'язано підпорядковуватися Прем'єр міністру України, Голові комітету з питань правоохоронної діяльності, Раднику президента України з питань національної безпеки, Заступнику міського голови та
Міському голові відповідного органу місцевого самоврядування, де розташоване УСБУ.

Де вже маємо порушення з приводу того, що у положенні вказано що СБУ підпорядковується міністру МВС, а точніше призначає керівника. а от у іерархії такого немає, а є те що підпорядкування є лише президенту. Тобто є порушення правил серверу.

Можу перераховувати так і далі, але невже адміністрація не може ознайомитись з правилами нашого проекту перед тим як заступати на свої посади, а тим паче розміщати на форумі теми під своїм ім'ям? Я розумію що усі ми можемо помилятися, але не тоді коли Вам підказують де саме помилки. Пройшло вже 3 тижня з моменту обговорення цього питання з адміністрацією, я вважаю що адміністрація не забула про це, а щіро забила болта, нажаль! Якщо ми бачимо таке відношення до форуму, уявіть віднощення до гравців цього серверу! Невже на нашому проекті занадто багато гравців, щоб ось так нехтувати віднощенням до них?

Дуже надіюсь що ви побачите цю скаргу, та повпливаєте на адміністрацію 04, та інші пункти я думаю вони вже самостійно згадають, або я знов буду вимушений ім нагадати.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Усі докази є у скарзі​
5. Дата походження: 18.10.2024р.​

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець!
Дякуюємо за ваше звернення та занепокоєння щодо правил та законів нашого серверу. Подібні дії сприяють покращенню нашого серверу.
Пообіцяли передивитись законодавчу базу, щоб вона не порушувала правил проекту, тим паче що вона наразі від імені адміністріції, іншим словами наразі адміністрація порушує правила проекта висвітлюючи правила під своїм ім'ям
Розпочнімо з того що правила в розділі "Ограни законодавчої влади" були перечитані адміністрацією, та змінені були деякі правила. Та звісно немає нічого поганого якщо ви знайшли недоліки в правилах та передали це адміністрації. Тим більше коли у вас є доступ до комунікації з керівництвом серверу, куди ви можете в будь-який час звернутись зі своєю проблемою, або як в данному випадку передати проблему через форум.

Перейдемо до порушень які ви вказали вище в скарзі.

1. Сприводу "Закону про регулювання цін та ціноутворення на товари та послуги":
Дійсно переглянувши закон, ми побачили суперечення правила 10.2. З
акон буде заморожений.

2. Сприводу "Кабінету висопосадовців" порушень не побачив.
Кабінет високопосадовців це і є парламент який приймає закони та виконує свою роботу.
Проте поспілкувавшись з новим лідером ВРУ ми прийшли до рішення що найближчим часом буде повернута стара система парламенту.

Йдемо далі, про Детективне бюро України. Правило 1.8 було відредаговано:
1.8 Співробітники ДБ є засекреченими особами під час виконання Спец. Завдань
Примітка: Працівники ДБ мають право представитись перед приїздом адвоката.

І з приводу Головного слідчого управління. Ви вказали про те що ГСУ підпорядковується Міністру МВС, проте перечитавши положення про підрозділ я не побачив пунтку про те що співробітники підпорядковуються міністру МВС.

Дякуюємо за звернення, приємної гри на сервері Північна Україна!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі