Відмовлено Олег Романович , Мартин Тейлор // незгоден з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович , Мартин Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Акіро Форбс
  3. Суть скарги:
    Олег Романович тоість на вашу думку люди із слабким пк немають право грати цю ігру? Тепер кожного в кого поганий пк будуть відкидувати бо в нього нема откат? Даний гравець прикріплює скріншоти в скарзі , но ніяк не откати з їхньої сторони! Що не є зрозумілим та конкретним вашим діям , адміністрація уже 2-3 дня запрошує по черзі і викликає на перевірку даних гравців , незрозуміло нащо і для чого! Тоість тепер на вашу думку якщо у мене поганий пк , то мені неслід грати в цю ігру? Тоді дайте розяснення як грати при 5 фпс! Бо ваші дії не є конкретними і зрозумілими!

Також в даного гравця в скарзі фрапс є обрізаним та без звуку , наскільки я знаю в остані пару хвилин із сторони страйка людина з клану SIGMA , брав у стяжки людину із клану Forbes та хотів затягнути на бізвар , що є також порушенням! Но наскільки я розмію адміністратор у цій скарзі пропутив цей момент і нестав брати до уваги! Також гравець забравши звук та обрізавши фрапс питається обманути адміністрацію! Також цей момент не є зовсім зрозумілими!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): КЛАЦ , КЛАЦ , КЛАЦ , КЛАЦ , КЛАЦ
  5. Дата походження: 13.09.24

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю

По-перше , скарга написана від 3-ого лиця , тому вона автоматично розгляду не підлягає

По-друге, в правилах битв за бізнеси є чіткий пункт правил:
1.3. У кожного хто бере участь у битві повинен бути відкат.
Примітка: фрапс повинен зберігатися протягом 7 днів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі