Відмовлено Олег Романович, Некомпетентність Адміна. Для СПЕЦ Адміністратора С.Коваленка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
151
Реакції
297
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Адмін видав DM GZ хотя ДМ не було це 1, 2 це те що було не в ЗЗ. Але його це не смутило і він видав варн, думати не треба)
    Також я мав РП причину стріляти в поліцейського т.к він біг за мною а в мене був розшук, Я Ж НЕ ********************* щоб сидіти в ІТТ, прошу розібратися з ГА і його помилками. Докази нижче.
    Також Тільки що відмовив але не дав адекватної відповіді.
    Витяг з правил про GZ:
    7.36 Зелена Зона - це місце де заборонена будь яка стрільба без належних на те причин в зв'язку з скупченням гравців серверу, також це місця там де з'являються гравці.
    Так як на відео та на фото доказах є видно що в мене є РОЗШУК то в мене є ВАГОМА причина відкривати вогонь по Поліцейському.
    Також Адміністратор, сам на себе закриває скаргу хоть це і було адресовано Спец Адміну а саме Сергію Коваленку, так як ГА Олег Романович НЕ МОЖЕ адекватно і спокійно розглядати скаргу на самого себе!
    ПРОШУ ГА Не відповідати на скаргу на самого себе!!!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1. Доказ видачі покарання від ГА
    2. Відео фіксація "Порушення"
  5. Дата походження: 21.05.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Шановний гравець , DM in GZ заборонений , навіть якщо була ІС причина. Відповідь стосовно видачі вам покарання я надав в попередній скарзі.

Не флудіть скаргами , інакше отримаєте блокування вашого Ф.А

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі