Розглянуто Олег Романович // Не згоден з вердиктом адміністратора // Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Повністю не згоден з вердиктом ЗГА що до цієї скарги.
    Адміністратор виніс вердикт, в якому сказано що я не міг вбивати людину в зеленій зоні навіть якщо на це була причина, але також в правилі вказано
  4. 2. DMZZ.
    Заборонено вбивати або наносити шкоду гравцям в зеленій зоні, обов'язково ознайомтесь з мапою зелених зон, наприклад СБУ затримали вашого сокланівця та везуть у відділок, ви можете спробувати відбити його по дорозі, але коли співробітники вже знаходяться біля будівлі СБУ вам заборонено вбивати їх !

5. Примітка: Якщо по вам відкрили вогонь/почали бити в Зеленій Зоні, Ви маєте право давати відсіч.
    Розглянемо цю ситуацію згідно РП складової - людина сіла до мого автомобілю без мого ж дозволу та почала крутити кермо, я витягнув людину з автомобілю та збирався поїхати звідти, це можна подивитись по тому, що я заводив двигун, людина відкрила двері та вишвирнула мене з моєї ж автівки, вдерила мене з ноги так що я впав і почала бити мій автомобіль, людина за свої дії не була покарана, але те що ЗГА говорить, що не вважає це нападом мене шокує.
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  7. Дата походження: 18.01.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація досить спірна, дійсно, в правилах вказано про право на самооборону але з точки зору співвідношення сил сторін не було обов'язковим вбивати гравця, ви могли дати йому відсіч за допомогою кулаків так як беспосередньої загрози вашому життю не було, вам буде виплачено компенсацію, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі