Страх Мінорі
𝐓𝐲𝐮𝐛𝐢𝐤𝐢𝐅𝐚𝐦𝐐👑
- Реєстрування
- 3 Бер 2023
- Дописи
- 207
- Реакції
- 189
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Биполярочка Кензо
- Суть скарги: Вітаю, шановний Владислав Савочкін! 29.03.2024 мій клан KenzoFamQ було видалено ГА 04 серверу за отримання 3/3 доган.На мою думку та багатьох інших був навмисний злив клану, нам видають догану за оск від лідеру клану о 23:02 та одразу через годину на нас заливають скаргу 2 союзних клани, потім зранку ще один клан з нейтралом до всіх інших, чи не навмисний це злив?Також нами було пемі "Система доган та попереджень" існує правило - КД на зняття догани/попередження - 7 днів."Хоча в продано заявку на зняття догани, але її не розглядали по словам ГА "Стосовно того , що вам не знімали догану: В тавилах написано 5. Клан може зняти догану один раз на тиждень.Для чого тоді це правило в такому випадку?І чому на рахунок нашого клану у ГА не було думки як з кланом Forbes - "Мною було прийнято таке рішення , у зв'язку з тим , що після отримання другої догани кланом Forbes , учасники вашого клану (KenzoFamQ), і ви в тому числі , активно намагалися "злити" цей клан своїми провокативними скаргами.Також Олег Романович ще до посади адміністратора мав особисту неприязнь до нашого клану .Та уявіть собі,Ви граєте на 04 сервері від відкриття серверу,та створюєте свій власний клан,витрачаєте купу сил,часу на поліпшення клану,набирати людей,не спали ночами,і приходить момент що у Вас 2/3 доган,і Ви подали на форумі про зняття доган,та просите Адміністраторів щоб розглянули,та зняли вам догану,а вас просто ігнорують,я думаю Вам це було не приємно,тому що залишилась 1 догана,та Вам у любий момент можуть видати догану/попередження,та можуть зняти общак/видалити клан,та учасник клану пише на Ваших учасників клану,та Вас блокують,та видаляють клан одразу,та Ви пишете скаргу для керівника проєкту,і вам відповідають "У кланів Forbes знімались догани без к/д",також це не "блат"? Прошу відновити нам клан,сподіваюсь на Ваше розуміння!"Прошу на справедливий розгляд цієї скарги,дякую!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.03.2024