Зачинено Олежа Кейнич//Злив особистої інформації для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мірон Тюбикович

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
55
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Олежа Кейнич [152191]
2. Особистий нікнейм: Нікіта Усов [58193]
3. Клан порушника: Sakura
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги: Данна людина використала мою фотографію без моєї згоди. Згоду на це я не давав, але це його не хвилює і він вирішив зробити відео на YouTube і на прев'ю поставив мою фотографію. На прев'ю видно що фото зроблено з камери у войсі. Ці дії є незаконними в Україні, то передбачають настання кримінальної відповідальності, згідно зі ст. 182 Кримінального кодексу України. Зокрема, дана стаття вказує, що збирання, зберігання, використання, знищення, а також поширення конфіденційної інформації про особу є незаконними діями.
6. Докази (скріншот/відео): 7. Дата порушення:13.06.24

Мірон Тюбикович

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Жов 2022
Дописи
77
Реакції
55
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Олежа Кейнич [152191]
2. Особистий нікнейм: Нікіта Усов [58193]
3. Клан порушника: Sakura
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Sakura
5. Суть скарги: Данна людина використала мою фотографію без моєї згоди. Згоду на це я не давав, але це його не хвилює і він вирішив зробити відео на YouTube і на прев'ю поставив мою фотографію. На прев'ю видно що фото зроблено з камери у войсі. Ці дії є незаконними в Україні, то передбачають настання кримінальної відповідальності, згідно зі ст. 182 Кримінального кодексу України. Зокрема, дана стаття вказує, що збирання, зберігання, використання, знищення, а також поширення конфіденційної інформації про особу є незаконними діями.
6. Докази (скріншот/відео): 7. Дата порушення:13.06.24
Закройте скаргу вирішили проблему

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
Закрито, за проханням автора .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі