Олександра Колодний
Новий гравець
- Реєстрування
- 18 Тра 2026
- Дописи
- 6
- Реакції
- 4
- Бали
- 5
Особиста інформація
- ПІБ: Колодна Олександра Сергіївна
- Дата народження: 14 квітня 2002 року
- Місце проживання: м. Київ
- Громадянство: Україна
- Національність: Українка
- Освіта: Вища (магістр державного управління та міжнародного права)
- Сімейний стан: Одружена
Розділ 1: Дитинство та формування особистості
Я народилася 14 квітня 2002 року в невеликому провінційному промисловому містечку, де сірі, задимлені пейзажі величезних заводських труб щодня затискали свідомість місцевих жителів у лещата повної безвиході та депресії. Моє раннє дитинство припало на складні й жорстокі часи, коли на розбитих вулицях панувало виключно право сильного, а не право закону чи моралі. Батько щодня до знемоги виснажував себе на старому металургійному комбінаті, втрачаючи здоров'я за копійки, а мати працювала вчителькою математики в місцевій загальноосвітній школі. Дивлячись на те, як вони щомісяця зі сльозами на очах рахують останні копійки від зарплати до зарплати, відмовляючи собі та мені в усьому, я ще дитиною дала собі залізну присягу, що ніколи в житті не буду животіти в цих злиднях. Моєю головною ментальною метою стало будь-якою ціною вирватися до столиці й завоювати її фінансові вершини.У школі я завжди була беззаперечним, жорстким лідером, якого однокласники побоювалися й поважали. Поки мої однолітки витрачали час на безглузді дитячі ігри, я вже активно вибудовувала свої перші комерційні та логістичні схеми. Я купувала через старшокласників дефіцитні підліткові товари й перепродавала їх з суттєвою націнкою, а за невеликий, але стабільний відсоток допомагала ледачам вирішувати складні питання з оцінками через знайомих учителів, хитро використовуючи авторитет своєї матері. Тоді я вперше зрозуміла важливу істину: будь-яку систему, навіть найсуворішу та найбільш забюрократизовану, можна легко підлаштувати під власні інтереси, якщо досконально знати її слабкі місця, приховані дірки та людські пороки.
Розділ 2: Юність та шлях до київської мерії
Коли мені виповнилося 18 років і переді мною відкрилися двері в доросле життя, я точно знала, куди саме мені потрібно йти, і не витрачала дорогоцінний час на романтичні ілюзії. Лави Київської міської ради з самого початку здавалися мне ідеальним, просто бездоганним місцем для реалізації моїх масштабних та хижих амбіцій. Я бачила у високих кабінетах київської міськради не обов’язок чесно служити міській громаді чи піклуватися про благоустрій спальних районів, а унікальну, легальну можливість отримати абсолютну, ніким не контрольовану владу над колосальними фінансовими потоками столиці.В університеті на факультеті державного управління я заслужено була однією з найкращих, найзавзятіших та найнебезпечніших для конкурентів студенток. Я ідеально, до найменшої коми та примітки, знала Бюджетний, Податковий та Земельний кодекси України. Але вивчала я ці фундаментальні фоліанти не для того, щоб розвивати інфраструктуру міста, а для того, щоб чітко розуміти, як правильно обходити систему державних тендерів Prozorro або допомагати потрібним забудовникам безболісно отримувати шматки дорогої київської землі в історичних ареалах. Саме в студентські роки я почала активно заводити перші серйозні знайомства в кримінальних та великих бізнесових колах Києва, швидко ставши надійним, тихим і дуже корисним містком між владними кабінетами та тіньовим сектором економіки.
Розділ 3: Перші кроки на службі та переломний момент
Переломний момент у моїй свідомості та кар'єрі стався тоді, коли я працювала звичайним спеціалістом нижчої ланки в департаменті земельних ресурсів мерії. Під час проведення рутинного аналізу старих документів я випадково виявила приховану, юридично незахищену схему незаконної приватизації величезної та дорогої ділянки землі на Оболонській набережній. Вище керівництво про цю помилку ще не здогадувалося, а на кону в тіньовому еквіваленті стояли мільйони доларів США. У той доленосний момент переді мною постала серйозна внутрішня дилема. Я чітко прорахувала: якщо я повідомлю про це правоохоронні органи чи керівника департаменту, землю просто повернуть місту, а я отримаю лише паперову грамоту та копійчану премію, залишившись нічим.Тієї ночі я вперше і назавжди повністю вимкнула свою совість, спаливши всі моральні мости. Я самостійно вийшла на прямий зв'язок із зацікавленими бенефіціарами цієї приватизації, акуратно й безслідно видалила компрометуючі цифрові документи з електронної бази даних мерії й отримала свій перший великий тіньовий відкат. Коли я тримала в руках пакунки з хрусткою іноземною готівкою, я відчула справжній, ні з чим не порівнянний смак влади й фінансової свободи, які дає державна посада. Я остаточно переконалася, що офіційні закони — це лише ширма для наївних мас, а справжні долі та капітали створюються в абсолютній тиші кабінетів за зачиненими дверима. Це був мій перший крок у безодню, і зворотної дороги для мене вже не існувало.
Розділ 4: Досягнення посади Заступника мера
Завдяки хитрим політичним маніпуляціям, філігранному шантажу, вчасно наданим делікатним послугам впливовим олігархам та жорсткому, безкомпромісному контролю над міськими архітектурними тендерами, я зуміла зробити запаморочливу, майже нереальну для мого віку кар'єру. У свої 24 роки, коли мої колишні однокурсники лише шукали першу роботу чи писали резюме, я впевнено забігла в кабінет високого рангу, зайнявши стратегічне крісло Заступника мера міста Київ. Це призначення шокувало багатьох старих політичних вовків, але вони швидко зрозуміли, що зі мною доведеться рахуватися нарівні.Тепер я створила власну, абсолютно автономну та закриту «державу в державі» всередині міської ради. Дрібні хабарі у конвертах від приватних підприємців мене більше не цікавлять — це рівень невдах і майбутніх підсудних. Моя теперішня сфера — це великий київський девелоперський бізнес, стратегічне лобіювання масштабних незаконних забудов у зелених зонах, розподіл багатомільярдного бюджету на капітальний ремонт дорожньої інфраструктури та тотальний контроль за фінансовими потоками найбільших комунальних підприємств столиці. Всі мої підлеглі панічно бояться мого холодного, оцінюючого погляду, але вони також чудово знають: поки вони справно та вчасно приносять мені мою фіксовану частку, вони завжди будуть надійно прикриті моїм авторитетом від будь-яких раптових перевірок з боку НАБУ, ДБР чи прокуратури.
Розділ 5: Мій характер
Я — людина абсолютно холодної, залізобетонної та прагматичної логіки, яку неможливо зворушити чи розжалобити чужими сльозами, благаннями чи розповідями про суспільне благо. Я цинічна, розважлива, егоїстична і абсолютно, на всі сто відсотків впевнена у своїй життєвій правоті. Я ніколи не вважаю себе злочинницею у класичному розумінні цього слова; я просто еволюційний хижак вищого порядку, який набагато краще за інших адаптувався до жорстоких і цинічних реалій сучасного корупційного Києва. Я граю за тими правилами, які ця система сама створила задовго до мого народження.Мій офіційний шлюб та статус заміжньої жінки — це лише красива, професійно прорахована декорація, яка доповнює мій ідеальний публічний образ успішної, стабільної, патріотичної та сімейної особистості для преси та виборців. Мій чоловік — зручний та мовчазний компаньйон, який має власний бізнес і ніколи не втручається у мої темні справи в мерії. Я щиро обожнюю розкішне життя: ексклюзивні німецькі автомобілі останніх моделей з водіями, дорогі дворівневі пентхауси з видом на сивий Дніпро, брендовий одяг з закритих колекцій і солодке відчуття того, що будь-яке складне питання в цій величезній столиці можна вирішити одним моїм коротким телефонним дзвінком. Моя природна харизма, витончена жіночність та приємна, відкрита усмішка під час офіційних переговорів чи телеефірів — це лише маска. За нею ховається залізна леді з соціопатичними рисами, яка готова без вагань розчавити кар'єру, бізнес та життя будь-кого, хто насмілиться стати на шляху моїх фінансових інтересів.
Розділ 6: Мої сильні сторони та страхи
Сильні сторони:- Глибокий досвід та інтуїція: Я досконало, на рівні розробників, знаю всі внутрішні методи, протоколи та оперативні можливості антикорупційних органів та СБУ. Це дозволяє мені грамотно ховати «кінці у воду», виводити капітали через заплутані мережі іноземних офшорів та криптогаманці, залишаючись на три кроки попереду будь-якого слідства.
- Колосальний авторитет та зв'язки: Моє ім'я з повагою та острахом вимовляють у міністерських кабінетах, серед впливових народних депутатів та в найтемніших кримінальних структурах столиці. Мені довіряють тайни та транзакції, які коштують мільярди.
- Психологічний тиск: Я майстерно веду переговори під килимом. Точно знаю, на які саме емоційні важелі, слабкості чи компромати потрібно натиснути, щоб бізнесмен без зайвих вагань віддав потрібний мені відсоток акцій компанії, або навпаки — назавжди замовк і зник з країни.
- Зрада найближчого оточення: У великій політиці вірність не існує як явище, вона лише тимчасово купується за великі гроші. Я постійно перебуваю в стані глибокої параної, очікуючи, що хтось із моїх особистих помічників чи секретарів вирішити таємно скопіювати документи й злити компромат моїм політичним опонентам або пресі.
- Втрата посади та статусу: Моє шкіряне крісло в мерії та адміністративна влада — це мій єдиний кисень, моє життя. Без цього ресурсу я миттєво почуватимуся абсолютно беззахисною перед численними ворогами, яких я безжально нажила на своєму кривавому шляху вгору.
- Цифрові сліди: В епоху тотальних кібертехнологій я панічно, на рівні фобії, побоююся прихованих аудіозаписів, лазерного зняття звуку з вікон мого кабінету, злитих телефонних розмов або замаскованих мікрокамер під час передачі великих траншів готівки безпосередньо в приміщенні мерії.
Розділ 7: Сьогодення та плани на майбутнє
Сьогодні я, Олександра Колодна, перебуваю на самому піку своєї фінансової та адміністративної могутності в Мерії міста Київ. Я особисто контролюю ключові фінансові артерії столиці, керую тіньовим розподілом земельних ділянок та маю величезний, часто одноосібний і вирішальний вплив на ухвалення будь-яких важливих міських рішень — від реновації історичних парків до будівництва нових станцій метрополітену. Моє повсякденне життя — це постійне, небезпечне балансування на лезі бритви під прицілом правоохоронців, але саме цей шалений адреналін змушує мою кров рухатися швидше і дарує справжній смак життя.Проте Київська мерія — це для мене лише стартовий майданчик, тимчасовий проміжний етап моєї експансії. У моїх найближчих стратегічних планах — масштабне просування на найвищі щаблі загальнодержавної влади України. Моєю наступною чіткою метою є крісло у Верховній Раді або впливова посада в Кабінеті Міністрів. Там, на загальнонаціональному рівні, мої можливості для особистого збагачення, великого лобізму та глобального впливу на геополітичні процеси стануть практично безмежними. Поки чинна державна система дозволяє мені безкарно крутити ці фінансові схеми, я буду витискати з кожної своєї посади все до останньої краплі, забираючи собі все, що належить мені по праву сильного хижака.