Розглянуто Олександра Фатченко | Некоректний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
  1. Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Вячеслав Альварез
  3. Суть скарги: Скарга була розглянута некоректно, окрім цього, мені потрібно за кожний міг шаг доповідати адміністрації? Що це за бред?) Я виніс для себе вердикт, що часу на гру мені не буде вистачати, написав заяву ЗВБ, який обман адміністрації? Проте, варто зауважити, що telegram - не є офіційним джерелом проєкту і покарання через нього не видаються. Наголошу на тому, що ЗВБ я написав ще 8 січня і я відразу говорив, що не треба ставити заміну. Тому мої питання та вимоги залишились ще з минулої скарги. Цікаво, з яких це пір у нас за халатне відношення видають догану і "серйозну" бесіду? :D Повторюю, лідерка була під загрозою зливу, і просто догана?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 23.01.2024 / тик
  5. Дата походження: 23.01.2024

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю, дякуємо за Вашу скаргу. Ми намагаємося забезпечувати якісну допомогу нашим гравцям та сподіваємось на ваші позитивні відгуки.

Розумію Вас, але все ж таки можливо було прояснити ситуацію з відсутністю світла перед тим, як зробити висновки. Наприклад, адміністратор міг питати вас про стан роботи або пояснити свої дії. Краще було б вирішити конфлікт, встановивши комунікацію між адміністратором та вами.

В такому випадку, Адміністратор отримав догану

Блокування з причиною "Обман Адміністрації" було знято

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі