Розглянуто Олександра Фатченко // Повторне звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Сіменс

i'll be back
Активний гравець
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
612
Реакції
266
Бали
68
1. Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко
2. Особистий нікнейм: Роберт Сіменс
3. Суть скарги:
Вітаю знову, вчора була подана скарга ( буде надана нижче ). В даній скарзі Головний Адмністратор Олександра Фатченко відповіла наступне:

Вітаю!

Переглянувши Вашу скаргу - виношу вердикт:
Адміністрація могла перевіряти буквально в ту ж хвилину центральний ринок. Богдан Скляренко відповів саме так Вам на репорт, оскільки, він міг не знати ситуацію або ж помилився і відповів Вам замість іншого гравця. Ви перебували на посаді адміністратора 05 серверу 6 місяців тому, до того ж наскільки мені відомо, Ви простояли разом з Богданом всього 2 тижні. Щодо скарги це була одна ситуація, адміністратор активний та виконує свої обов'язки добре. Тому ми проведемо бесіду щодо відповіді. Покарання було видане за саме слово "недоадмін" Ви можете спокійно сказати, що адміністратор некомпетентний якщо на це є певні докази.

Розглянуто!

Пані Фатченко не відповіла тільки не одне запитання стосовно термінів мого покарання. Тому перезаливаю нову скаргу, щоб отримати відповідь
В мене є питання, чи не велике покарання за таке слово? В мене не було якогось використання нецензурних висловів в сторону людини. Або не завелике покарання виходячи з моєї історії покарань, де не було чогось старшного. Просто мені здається, що бан на 7 потрібно видавати за більш жосткі вислови в бік адмністратора.

Я розумію, що за "образу адмністрації" можна отримати бан. Але хіба я скзав щось страшне на бан 7 днів?

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *CLICK*
5. Дата походження: 27.03.2024

Роберт Сіменс

i'll be back
Активний гравець
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
612
Реакції
266
Бали
68
P.S. Якщо ж все ж таки ваша відповідь будет, що адмністратор видає покарання згідно норм регламенту і покарання видано вірно. Тоді можна зробити висновок що на сервері буде дуже скаладно щось навуіть сказати, бо тебе будуть блокувати на великий термін.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі