Відмовлено Олександра Фатченко | | Покарання не відповідає важкості скоєного

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Бер 2023
Дописи
34
Реакції
12
Бали
8
  1. Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Владислав Морозенко
  3. Суть скарги: Посилання на скаргу Ось тут, покарання за яке, на мою думку, є дуже м'яким ( Адміністратор видав за неадекватні висловлювання ). Особисто до адміністратора Олександри я не маю ніяких притензій, тому що розумію, що вона діє згідно "методички", але чому це вартує 6.11 пункту правил "Образа родичів" я вже сказав у своїй минулій скарзі. Прошу старших адміністраторів звернути увагу на цю ситуацію. Моя точка зору: після смерті батьків ( а для когось,і після одруження, це досить складна тема сімейних стосунків ), саме дружина/чоловік стає найріднішою людиною для нас. І її образи повинні прирівнюватися до образ тих ж самих батьків і т.п.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): в третьому пункті, ще раз зроблю посилання на Офіційний вебпортал парламенту України, в якому вказано, цитую : "Відповідно до закону, "близькі родичі" - це батьки, дружина, чоловік, діти, рідні брати і сестри, дід, баба, внуки". Проект "Ukraine GTA" - це ж реалізація нашої держави у грі - сан андреас, в якому ми, гравці, стараємось відігрувати роль конкретної професії та дотримуємося законів. Кострубато пояснив, але думаю ви основну думку піймали. Дякую за увагу... Надіюсь на об'єктивну оцінку та правильне рішення даної проблеми.
  5. Дата походження: 24.07.2023
  6. UPDATE - Я ХОЧУ ЩОБ ВІДПОВІДЬ НА ЦЮ СКАРГУ ДАВ МЕНІ ТОЙ, ХТО ПИШЕ ПРАВИЛА ПРОЕКТУ UKRAINE GTA.

Останнє редагування:

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, гравці отримали покарання згідно правил. Ваше звернення буде прийнято до уваги.
Через те що гравці порушили це правило перший раз, термін бану саме такий.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі