Розглянуто Олександра Фатченко/ не згідний з її розглядом скарги на адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: я кинув скаргу на гравця з ЗСУ який протаранив мою машину(це не важливо) а потім відкрив вогонь по моїй машині без причини, що на відео яке я надав прекрасно видно. ніякої провокації не було, так як я їхав зовсім з іншої сторони чим ЗСУшник. адміністратор Богдан Ткачук відмовив в покаранні ЗСУшника після чого я відправив скаргу на адміністратора по причині "не згідний з вердиктом адміна". Цю скаргу перевірила ЗГА Олександра Фатченко і відмовила в моїй скарзі, хоча не розумію чому. повторюся, на відео прекрасно видно ДМ кар. Чи в правилах тепер ЗСУшникам можна відкривати вогонь по будь кому і їм нічого не буде? якщо так, то скажіть про це а не просто "порушень з боку працівників ЗСУ не було помічено". якщо потрібне повне відео де я ніяк не зустрічався з цим ЗСУшником, можу відправити. Прошу перерозгляд скарги на гравця і на адміна Богдана Ткачука
  4. Докази (скріншот/відео): скарга на гравця
    скарга на адміна
  5. Дата порушення: 08.11.23

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
і ще, це не стосується скарги на Олександру а тільки на Богдана. він дав мені мут за "що за ******************************************и", хоча вони не були сказані конкретно людині а просто в спілкуванні з іншою людиною, з одної сторони образа була але вона ніяк не призначена конкретно людині а сказано через те що вона почала стріляти. простішими словами "думки в голос".

Видалений користувач 12860

Гість
і ще, це не стосується скарги на Олександру а тільки на Богдана. він дав мені мут за "що за ******************************************и", хоча вони не були сказані конкретно людині а просто в спілкуванні з іншою людиною, з одної сторони образа була але вона ніяк не призначена конкретно людині а сказано через те що вона почала стріляти. простішими словами "думки в голос".
Перегляньте будь ласка тайм-код 2:30-2:35 .

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Олександр Буковинський отримує покарання у вигляді /jail на 60 хвилин за DM CAR.
З Адміністратором буде проведена серйозна бесіда стосовно неправильно розглянутої скарги!

Скарга перерозглянута!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі