Відмовлено Олександра Фатченко і Віктор Чорний | Розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ana Marano

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Чорний і Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм: Анастасія Марано
  3. Суть скарги:
    Якби я хотіла продати намет, я б сказала людині в чаті, яка стояла поруч зі мною, що "я не намет продаю"? :с
    У мене не було планів продавати намет. Я планувала стояти за прилавком ще години дві (хоча стояла з 9(!) ранку), щоб допродати всі матеріали для зілль за більш-менш адекватною ціною. Мій гріх в тому, що я погано сформулювала повідомлення. Я не знаю, що ще я не сказала і як ще мені пояснити ситуацію, що виникла. Вірю, що докази голосніші за мої слова. Перегляньте, будь ласка.
    (Попередня скарга: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Віктор-Чорний-Спроба-продажу-намету.89790/)
  4. Докази (скріншот/відео): Надаю відео з консоллю після видачі покарання.
    Screenshot_77.png
  5. Дата порушення: 29.10.2023

Останнє редагування:

Віктор Чорний

У відставці
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
597
Реакції
187
Бали
48
Вітаю.
Ви визнаєте, що не правильно сформулювали свою думку в загальному чаті, за що і отримали покарання. Те що ви писали в "Оффтоп" чат будучи поряд з гравцем - я не бачив. Покарання вам було видано мінімальне з доступного запропонованого та в причині вказано "Спроба продажу намету".
Наступного разу, будь ласка, дописуйте свою думку до кінця. Гарної гри!

Ana Marano

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2023
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Побачила в одній із скарг, що діалог можливий, якщо ні - поправте мене, будь ласка.

Я визнаю, що думка мною була сформульована некорректно. Таким чином, я отримала покарання за повідомлення, яке, будучи вирваним з загального контексту, є таким, що має каратись. Саме тому я надала повний контекст, щоб він послугував доказом того, що я не порушувала правила серверу і проєкту.
"Те що ви писали в "Оффтоп" чат будучи поряд з гравцем - я не бачив." - я це розумію, розумію, що окреме повідомлення у /vip-чаті виглядало саме як "спроба продажу намету", і висловила це розуміння: "Розумію, що не маючи контексту, а з флудом у адмінів цей контекст зловити взагалі нереально, повідомлення виглядає провокативно, - нічого такого на меті я не мала; адміністратора розумію, і сподіваюсь, що, маючи контекст, покарання буде переглянуто."

Відповідно, маючи усю картину, де видно, що це повідомлення на меті мало інший сенс, я все рівно винна у "спробі продажу намету"? І маю сидіти за це у Деморгані?

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, покарання видано вірно.
До того ж покарання не 120 хв. чи більше, а всього 15 хвилин.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі