Відмовлено Олександру Волку / Відсутність інформації на форумі

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
1. Нікнейм адміністратора: Модератори та адміністратори форуму
2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
3. Суть скарги: Доброго дня. Перечитуючи інформацію і скарги, а також іноді отримуючи відповіді від адміністраторів маю проблему з відсутністю інформації.
Отже перше, покарання /warn. На форумі повністю відсутня інформація про дане покарання, за які порушення воно дається, на який період часу і як його можна зняти. Фармом ЗП я не займаюсь, та мені точно відомо що дане покарання можуть видати і за інші порушення, хотілося б знати за які, а найголовніше як можна зняти той warn.
Друге, питання стосовно відеофіксацій правопорушень, точніше про його тривалість. В правилах ніде не зазначено, що відео має тримати 30 секунд і більше, прошу внести це в пункт правил, якщо це дійсно має бути так і адміністрація даним правилом не вводить в оману гравців. Я розумію що порушення може бути протягом 15 секунд, але якщо буде в правилах вказано то щоб всі розуміли що записувати потрібно 30+ секунд навіть якщо далі відео інформація не матиме сенсу.
Третє. Відео повної ситуації. на деякі скарги адміністратори вимагають відео повної ситуації, але через певні обставини це не можливо зробити, тобто більшість гравців починають запис відразу після початку тієї чи іншої сутації, а оскільки не має початку порушник правил залишеється не покараний, врегулюйте дане питання, оскільки все ж таки є порушення гравцем на відео то його потрібно і покарати, хай мінімальним покаранням, та все ж. P.S. Стосовно не повних відео можу сказати лише те що грати можна декілька годин, а якісний фрапс займає багато памяті, а в деяких випадках запис відео спричинює падіння фпс і відповідно деякі гравці через ці чинники не роблять повного запису всієї гри за день.
Головне, ця інформація до якої я і інші гравці хотіли б мати доступ не є Адмін інформацією, так як адміни її самі ж і розголошують. І ці питання які я підняв, стосуються не лише другого а усіх серверів проекту GTA Ukraine. Я надіюсь ви знайдете час, або знайдете модератора, чи ГА який внесе ясність в правила по даним питанням. Якщо потрібно то на кожне питання можу написати окрему скаргу. Дякую за роботу.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження:02.07.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю.

Не бачу доказів.

Є Винятки по якім не приймають фрапси.
Є перелік покарань з /warn

1 warn - це 7 днів без організації/кланів
2 warn - це +7-днів до першого варну воно сумується
3 warn - це Бан на 7-днів

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі