Відмовлено Олександру Волку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Емілі Легенда

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм Адміністратора Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Емілі Легенда
3. Суть скарги: Знакомий з клана уходив з проекту запропонував подарувати гроші через машину заз я погодилась на це але перед тим як брати ці гроші я спитала чи не забанят він сказав що ні і що він веде фрапс я погодилася на це коли мене забанили написала людині спитати за фрапс і він кінув в чс мене
4. Доказ видачі покарання:

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 7

Емілі Легенда

Новий гравець
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
13
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм Адміністратора Тоні Хоффман
2. Особистий нікнейм: Емілі Легенда
3 . Суть скарги: знакомий сказав що уходить з проекту і роздає гроші ( точніше продає за 400грн) що передасть через машину заз я согласилась але перед тип запитала чи забанят він сказав що ні і що виде фрапс що передає як подарок і сказав що не забанять бо в нього є фрапс коли я написала цій людині спитала чи є фрапс від відповів що немає але коли він передавав гроші сказав що все буде добре потім коли він передав гроші прилетів адміністратор і вони про щось говорили ( через пару днів написала людина мені що вам продали машину мою тайкан і розказали все чим ця людина займалася що людина передала імущество на время а він все продав чуже імущество я цій людині передала машину тайкан так як це було не моє я просто вернула назад ця людина також сказала що тебе не забанят бо ти все вернула і через пару днів мене забанили після чого я пишу цій людині що ти казав що це подарок мене не забанять попросила в нього фрапс там де він сам говорив що це подарок а зараз говорить в іншу сторону після чого ця людина кідає мене в блок
4.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 2

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Так і не побачив від Вас зізнання в тому що Ви купили автомобіль/вірти за реальний кошт:confused:

Alexandr Volk

Гість
[2023-06-11 18:24:02] Володимир Катана [money/special]: [Car:Продаж] продав транспорт (VEH:11681) за 4934219 гравцю Емілі Легенда[21973]
[2023-06-08 13:17:16] Емілі Легенда [money/special]: [Car:Продаж] продав транспорт (VEH:30664) за 9015000 гравцю Володимир Катана[11035]
[2023-06-08 13:15:11] Емілі Легенда [money/special]: [Car:Покупка] придбав транспорт (VEH:30664) за 15000 у Володимир Катана[11035]

Махінації чистої води оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі