Відмовлено Олександр Ахметов//Слів Гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick1

♡𝔅𝔯𝔞𝔱 ℨ𝔞𝔰𝔱𝔲𝔭і𝔠𝔞 ℨ𝔞 𝔅𝔯𝔞𝔱𝔞♡
Реєстрування
18 Лип 2024
Дописи
18
Реакції
15
Бали
6
Нікнейм лідера/заступника: Олександр Ахметов
Особистий нікнейм:Самуїл Фаретті
Суть скарги:Вчера Був Розмова с Слідкующим Потім Слікувающий Сказал Тамйкод 18:48-18:50 Слова Слід за СБУ К Тик Я Захожу в Лічний Кабінет і Смотрю Бачу що мне нема в сбу к Іду До Заступника СБУ К Кирила Кирил Говоре що Мне Снял Лідер тамйкод 0:15-0:16 Потім я Поежаю до СБУ К Потім Начинаю Разбираца Потім Мне Взяжут без Причіни і Візут у КПЗ меранди немає розскал потім коли ми булу в Холлі він мні Видає Рошук без Причіни тамйкод 0:39-1:34 Потім Я Лідер Каже що в мне ее всі пономочіє що сліть тамйкод 5:26 Від Лідера і Слова Лідер в мне ее багато помочіє тамйкод 7:13-7:23 і Плюс Погрози тамйкод 9:27-9:30-9:31-9:35 Угрози Кика із Войса потім Заступник Снял Роль Тамйкод 10:10-10:36
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
. . . .
.
.
Дата походження:11.10.2024

Останнє редагування:

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю, розглянувши докази які надав лідер скажу наступне, вас було звільнено за порушення статуту: 5.11Порушення субординації 5.4 Непідкорення старшим 5.12 Афк по формі 5.15 Прогул робочого дня 5.16 Халатне ставлення до посади. Також вам була виданна догана за порушення статуту. Після того лідер побачив як ви стояли в афк по формі, це також є порушення. Тому за таку кількість порушень на вашій посаді лідер має правро звільнити вас по втраті довіри, та занести в чорний список.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі