Відмовлено Олександр Бурляк | Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Бурляк

Новий гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
9
Реакції
1
Бали
3
Дитинство, та перші кроки

Олександр Бурляк, дата народження "07.02.1991". Місто Івано-Франківськ

Свої перші кроки, я зробив в 9 місяців. Своє перше слово я сказав в 11 місяців. Перше слово Сашка було слово "Мама". Я ріс в не багатій сім'ї. Тато працював Автомеханіком, а мама кондитером. З самого диниства я відрізнявся від своєї сім'ї. Всі з моєї сім'ї були з зривним характером, а я в свою чергу був спокійною дитино. В мій рік ми св'яткували день народження з моєю родиною. До нас прийшло багато гостів та було чи не мало подарунків. Якось сидячи за столом старші почули гучний стуків в двері. Ми сиділи в іншій кімнаті, мама пішла відкривати двері, а ми в свою чергу почули топіт людей, це були люди з СБУ. Вони забрали мого дятька. Всі були в істериці через що його забрали. Пройшов рік , мене віддали в дитячий садок, де я знайшов багато друзів. В садочок я ходив до 6 років. В 6 років я пішов в школу, яка була по сусідству з моїм домом. В перший клас мене вів батько, так як мати не мала змоги через те, що мала багато клієнтів. В моєму класі нас було 28. В перший клас мене взяла наша сусідка. Вона була прекрасною керівничкою. Вчився я не погано, на 9-10. Травень, 4 клас, початок міні іспитів. Я дуже хвилювався щоб написати іспит добре. Пройшов тиждень і нам сказали результати. По всіх предметах у мене було 4-5(по 5 бальній системі". Я радів разом з батьками. Вони мене хвалили і казали який я "Молодець".​

Юнацтво​

Пішовши в 5 клас я також не переставав вчитись. Вчився я до 11 класу. З 5 класу я пішов на Бокс. На бокс мене записав батько, чим я дуже і радий. Уроки у мене закінчувались в 14:10, і на 15:00 я ходив на тренування. На тренуваннях був прекрасний тренер, який помагав мені в усьому, чим тільки міг. Була така ситуація, що після треніровки я прийшов додому, де за столом мене чекала моя сім'я. Я сів за стіл, після чого мама розповіла чудову новину. Вони з батьком взяли кредит на не погану сумму, після чого відкрили мамі кондитерську. Я був радий за маму. Одного разу прийшовши до школи, мене зустріли старшо класники, і почали глузувати з мене, через те що я ходив в обносках, а не в нових речях. Прийшови додому я розповів це все мамі. Мама прийшла до школи і поговорила з Директором. Директор їх наказав пілся чого вони мене зустріли, і сказали: Якщо я ще раз про щосб доповім батькам мені буде погано. Після чого глазування продовжились а я терпів і не розповідав батькам. На треніровках я відробляв на максимум. В зал я приходив першим і виходив останнім, через що успіхи стали у мене прекрасні. Останні місяці весни і школи. Зайшовши до школи мене зустрів старшо класник, і почав глузувати, я не стерпів глузування і вдарив його. Удар у мене був сильний як для 8-ми класника. Він впав на землю після чого почав погано виражатись до мене, сказавши що найде мене. Через тиждень ідучи з треніровки з друзями, до нас підбігли хлопці, які були похожі на тих старшо класників. І почали нас бити, а в моїй компанії були самі боксери або борці. Ну через пару хвилин хлопці старшо класники втекли.​

Підлітковий вік​

Не зважаючи на тренування, вчитись в 9 класі я також не забував. На тренуваннях я показував най вижчі результати. Закінчивши 9 клас, я подумав що треба іти до 11. З старше класників після того випадку мене ніхто вже не трогав. Після відкриття маминої кондитерської пройшли роки і вона заробила не погану сумму щоб вони з батьком віддали борги і відкрили батькові власне СТО. Батько був задоволений. 11 клас Сашко закінчив не погано, майже відмінник. І вирішив він поступити в Юридичний. Там він старався вчитись ще ліпше. Відучився він там 5 років. Своє повноліття він відсвяткував з друзями. І в один день йому прийшла повістка до Армії. Він пішов проходити Мед. комісію. Пройшови її він був предатний до служби. Пішовши до Армії він найшов багато нових друзів. Пройшов рік, Сашко получив воєнний квиток і вернувся додому. А в цей момент мама з батьком розвивали свої бізнеси, приносячи цим не поганий заробіток і зв'язки. В Армії Сашко найшов подружку Юлю. Після того як він пішов з Армії він почав її шукати. Зрадів він в один момент, коли узнав що вони живе у нього на вулиці. Зустрівшись одинм разом він запропонував їй погуляти. Складались у них стосунки і вони почали зустрічатись.​

Молодість.​

В свої 25 він зробив Юлі пропозицію, від якої вона не відказалась. Весілля зіграли вони по стандартам їхнього міста. Пройшли роки і вони переїхали до Києва. Саша пішов на роботу до Поліції де добився звання "Майора".Юля звільнилась з Армії, і пішла працювати в Лікарню. В Поліції він мав дуже багато друзів і зв'язків. Старавшись заробити гроші, він відкрив свою заправку. На якій заробляв не погані гроші. Через рік у них народився син Дмитро. Через це Юля пішла у відпуск з Лікарні. Саша ще більше почав трудитись щоб його дитина ні в чому собі не відказувала. Звільнившись з Поліції він пішов в СБУ. В перші дні Саші було тяжко, через не привичку до такої роботи. Згодом він звик. Згодом Саша добився звання Підполковника СБУ. Були дні коли Саша в ночі виїзжав до роботи через виклики. Юлі таке не сподобалось і вони почали сваритись. Після чого розвелись​

Наші дні​

 Пройшли роки, Діма пішов в садік, Юля вернулась до Лікарні. Після багатьох років служби в СБУ він практично вивчив все. Багато завів зв'язків, які в майбутньому можуть йому допомогти. Саша знайшов нову дружину з якою йому було не так погано як і з колишньою.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі