Відмовлено Олександр Вовк, Ярослав Рибальченко, Андрій Корнюшин/Некомпетений

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
4
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Вовк Андрій Корнюшин Ярослав Рибальченко
2. Особистий нікнейм: Джеймс Гривня
3. Суть скарги: Мене заблокували а саме дали ЧС проекта написав я скаргу та меня його зняли дали бан на 31 день я писав оскарження відхилили потім я кинув скаргу на клан за масові порушення меня схвалили та їм дали догану вони обідились почали мене зливати суть того що Керівник Олександр Вовк не вміє дивитися скарги на скрінах які прикрипив Влад Уайт не видно чий це діскорд вдруг він підроблений не видно що про яку гру я писав " *********************************** на эту игру " ці слова були на скрінах особи яка кинула на мене скаргу скріни обрізани та видаленні сообщенія від особи Влад Уайт це був не офіційний діскод сервер а був лс від адміністратора Андрій Корнюшин він разом з Ярославом Рибальченко постійно блокують мене на форумі щоб я не зміг написати на них скаргу прийшло до того що вони мене заблокували по IP на форумі ось моє питання
Чому кервіник не вміє розглядати скарги?
Чому ГА/ЗГА постійно блокуюють ФА коли в мене висить активна скарга на них?
Чому кервіник спочатку каже що я оскаржений змінив покарання а потім відхиляє?
Чому коли в мене було блокування аккаунту до 10.05 мені дали його назавжди?
Моя просьба мене розблокувати а дану особу яка хоче мене злити та вести в оману адміністраторів заблокувати, чи передати скаргу на розгляд власника.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скарга на мене. / Моє оскарження
5. Дата походження: 19.04.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі