Олександр Ординанс
Новий гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2022
- Дописи
- 86
- Реакції
- 2
- Бали
- 11
Ваш ігровий нік: Олександр Ординанс
Ігровий нік адміністратора: Олександр Вільдо
Причина покарання:КПЗ + використовування команд на сапорті які не дозволяються.
Суть скарги:Я був сапортом, і в наш ADMIN чат у грі написали, як включити Admin мод.Далі там адміністрація написала як використовувати цю команду.Але сапорти також почали їх використовувати, бо тому що нам ніхто не пояснив, те що їх не можна використовувати адмін мод.Ще + мене зняли за, те що я зайшов у гру і був в КПЗ по причині(ДБ+NrpDrive раніше), а в логах написано, що ніхто мене не садив.Вони подумали що це я сам.Але там би писались статті, а не ДБ там.Вони мене зняли, не взнавши хто мене посадив у КПЗ.Я попрошу мене вернути до Вас у команду.Дякую за розуміння.
Дата видачі покарання: 01.10.2022
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення
Готовий відповідати у разі обману: Так
Ігровий нік адміністратора: Олександр Вільдо
Причина покарання:КПЗ + використовування команд на сапорті які не дозволяються.
Суть скарги:Я був сапортом, і в наш ADMIN чат у грі написали, як включити Admin мод.Далі там адміністрація написала як використовувати цю команду.Але сапорти також почали їх використовувати, бо тому що нам ніхто не пояснив, те що їх не можна використовувати адмін мод.Ще + мене зняли за, те що я зайшов у гру і був в КПЗ по причині(ДБ+NrpDrive раніше), а в логах написано, що ніхто мене не садив.Вони подумали що це я сам.Але там би писались статті, а не ДБ там.Вони мене зняли, не взнавши хто мене посадив у КПЗ.Я попрошу мене вернути до Вас у команду.Дякую за розуміння.
Дата видачі покарання: 01.10.2022
Скриншот видачі покарання:
Переглянути вкладення
Готовий відповідати у разі обману: Так