Відмовлено Олександр Делакурро/оскарження деморгану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
60
Реакції
13
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Делакурро
2. Особистий нікнейм: Макар Хомс
3. Суть скарги: Доброго дня, Шановна Адміністрація на мою думку мені Олександр Делакурро несправедливо видав деморган, вчора 05.05.2023року приблизно о 20:30год я займався перекраскою графіті по місту Харьків, до мене приїхав гравець (нік нейм Карина Павленко) який неодноразово створював конфліктні ситуаціі зі мною та іншими грацями, на що я відіграв діставання зброї та перезарядки та покарав даного гравця. Після чого даний гравець подав скаргу на ДМ РП-клан, дану скаргу схвалили та присудили 200хв деморгану. Хотілось би дізнатись з яким причин? Зброя відіграна, вбитий гравець іншого клану. Якщо гравців РП-кланів не можна взагалі чіпати, то скажіть мені будь ласка який сенс в таких кланах.
ДМ - вбивство без причини.
У мене причина була, ненормативна лексика на неоноразові конфлікти. Також хочу додати що гравець Карина Павленко обрізав відео фрапсу та на початку видно як вже летять кулі в нього. А де тоді фарбування, конфлікт і т.д. Він написав що не встиг ввімкнути відео, але він прекрасно чув як я відіграю зброю, але це вирізав. Прошу скасувати дану скаргу, і притягнути до відповідальності гравця Карина Павленко(94564)
Також хочу додати, що гравець Карина Павлено спочатку шантажує гравців які начеб то його ДМ, а потім якщо гравець не дає гроші то подає скаргу. Скрін-шот добавив
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): силка скарги
Скрін шот його повідомлень до подачі скарги.
5. Дата походження: 06.05.2023

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

На розгляді!

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Адміністратор надав покарання вірно

ДМ РП клану заборонено навіть якщо була причина, якщо у вас є доказ провокації від даного гравця, можете подати на нього скаргу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі