Аpсеній Винар
Козак
- Реєстрування
- 14 Лип 2024
- Дописи
- 46
- Реакції
- 8
- Бали
- 10
- Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур; Олександр Дилер
- Особистий нікнейм: Арсен Бездарний
- Суть скарги: Вітаю шановний Монтіп. Я перебував на посаді лідера держ.організації а саме НПУ м. Києва. Сьогодні мене покликали у гс ГС та ЗГС Держ. Почали зразу мені кидати пред‘яви. Перше питання було: Чому поміняв нік нейм не погодивши з ГС/ЗГС. Друге питання було: Чому не перевіряються рапорти. Третє питання було: чому немає активу у фракції. На всі ці питання я давав їм чітку відповідь. На шо вони мене запитали: ви не хочете стояти? Я сказав що відстою до суботи, та отримавши /warn згідно правил лідерів 2.8 буду продовжувати грати. Після чого мені Мінур виключає звук у гс, вони між собою поспілкувались, і сказали що заблокують мене. Я хочу запитатись за що? Адже звіт я подав вчасно. ГРП завдань мені не скидали. Я їм сказав що вони не скидали, на що мені було сказано: Могли б запиати. Тепер в мене питання до вас. Якщо ви слідкуючі за держ.структурами, то ви маєте забезпечити адекватні умови, щоб лідер тільки виконував свою роботу. Я вас просив поміняти пошту мені для перевірки рапорту, ще 22 липня. Сьогодні 1 серпня, ви тільки сьогодні мені поміняли. Хочу поспілкуватись із п. Монтіпом у голосовому каналі.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
- Дата походження: 01.08.2024