Відмовлено Олександр Дилер, Дмитро Мінур/ не згідний з покаранням. Виключно для Монтіпа Коваленка.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
46
Реакції
8
Бали
10
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур; Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Арсен Бездарний
  3. Суть скарги: Вітаю шановний Монтіп. Я перебував на посаді лідера держ.організації а саме НПУ м. Києва. Сьогодні мене покликали у гс ГС та ЗГС Держ. Почали зразу мені кидати пред‘яви. Перше питання було: Чому поміняв нік нейм не погодивши з ГС/ЗГС. Друге питання було: Чому не перевіряються рапорти. Третє питання було: чому немає активу у фракції. На всі ці питання я давав їм чітку відповідь. На шо вони мене запитали: ви не хочете стояти? Я сказав що відстою до суботи, та отримавши /warn згідно правил лідерів 2.8 буду продовжувати грати. Після чого мені Мінур виключає звук у гс, вони між собою поспілкувались, і сказали що заблокують мене. Я хочу запитатись за що? Адже звіт я подав вчасно. ГРП завдань мені не скидали. Я їм сказав що вони не скидали, на що мені було сказано: Могли б запиати. Тепер в мене питання до вас. Якщо ви слідкуючі за держ.структурами, то ви маєте забезпечити адекватні умови, щоб лідер тільки виконував свою роботу. Я вас просив поміняти пошту мені для перевірки рапорту, ще 22 липня. Сьогодні 1 серпня, ви тільки сьогодні мені поміняли. Хочу поспілкуватись із п. Монтіпом у голосовому каналі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 01.08.2024

Дмитро Мінур

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
1,731
Реакції
1,308
Бали
253
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Вас було знято по причині Халатне відношення до посади, для початку вам дали шанс виправили ситуацію в НПУ , після чого ви сказали що хочете дотягнути до мінімального терміну і піти щоб вам бан не дали, це тільки підтверджує ваше ставлення до даної посади, с привиду надягнути вам навушники це зробив не я, це також можливо перевірити запросивши логи "Discord", з привиду вашої пошти, вам було видано доступ до перевірки рапортів на підвищення, після чого як ви кажете загубили пошту та треба було поміняти її, добре ви маєте змогу "Тегнути" в групі, написати ГС Держ або Слідкуючому тощо, чого ви не зробили, з привиду звітність ГРП, в "даній" темі ви можете побачити що якщо вам не написали сценарій РП або ГРП ви маєте змогу виконати їх на свій розсуд, в бесіді з вами ви сказали що ви відкривали дану тему, но уві не читали умови, вважаю зняття з посади є вірним, очікуйте відповідь ГА/ЗГА.
За потребую наддам доказ нашої розмови ГА/ЗГА.

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
ГС та ЗГС Держ мають право призначати та знімати Лідерів на власний розсуд. ЗГС Держ надав відповіді на ваше звернення.

Так як, ви не мали бажання розвивати фракцію/покращувати її, а просто хотіли відстояти декілька днів, щоб отримати покарання.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі