Розглянуто Олександр Дилер.Навмисло провалив мені обзвон

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данилл Дніпровський

Легенда Сметанков
Реєстрування
14 Бер 2024
Дописи
121
Реакції
80
Бали
33
1.Ваш нікнейм: Данилл Дніпровський (39474)
2.Нікнейм адміністратора: ЗГС Олександр Дилер
3.Суть скарги:
Доброго вечора.
Раніше, до подачі на посаду у фракцію, я грав на іншому проєкті, але вже близько місяця там не граю, оскільки вирішив піти на посаду в НПУ.

Сьогодні о 18:30 я проходив обзвон. Я успішно його пройшов, після чого лідер запитав у інших, чи є додаткові питання — їх не було.

Після цього заговорив ЗГС і попросив ще раз показати Discord-канали. Я показав, сторонніх каналів не було. Також я продемонстрував робочий стіл та налаштування — сторонніх проєктів і програм не виявлено.
Питання: звідки ЗГС знає, що я нібито грав на іншому проєкті, якщо я там не граю вже майже місяць і все показав під час перевірки?
Звідки даний адміністратор ЗГС знає що я вийшов з діскорт каналу?І знає щоя там був кимось значить він там сам Адміністратор

Вважаю, що в такому випадку адміністратор порушив правила.
Прошу надати відповідь на мої питання та пояснити, про які «сторонні проєкти» йдеться.
Також прошу зв’язатися зі мною:
Discord: milka2280828
Telegram: @Danulokozyar
Доказ отриманого покарання: Докази є у лідера, ГС та слідкуючих.
Дата порушення: 12.02.2026

Артемій Дніпровський

Артемій Днепр 06
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
14
Реакції
22
Бали
8
1.Ваш нікнейм: Данилл Дніпровський (39474)
2.Нікнейм адміністратора: ЗГС Олександр Дилер
3.Суть скарги:
Доброго вечора.
Раніше, до подачі на посаду у фракцію, я грав на іншому проєкті, але вже близько місяця там не граю, оскільки вирішив піти на посаду в НПУ.

Сьогодні о 18:30 я проходив обзвон. Я успішно його пройшов, після чого лідер запитав у інших, чи є додаткові питання — їх не було.

Після цього заговорив ЗГС і попросив ще раз показати Discord-канали. Я показав, сторонніх каналів не було. Також я продемонстрував робочий стіл та налаштування — сторонніх проєктів і програм не виявлено.
Питання: звідки ЗГС знає, що я нібито грав на іншому проєкті, якщо я там не граю вже майже місяць і все показав під час перевірки?
Звідки даний адміністратор ЗГС знає що я вийшов з діскорт каналу?І знає щоя там був кимось значить він там сам Адміністратор

Вважаю, що в такому випадку адміністратор порушив правила.
Прошу надати відповідь на мої питання та пояснити, про які «сторонні проєкти» йдеться.
Також прошу зв’язатися зі мною:
Discord: milka2280828
Telegram: @Danulokozyar
Доказ отриманого покарання: Докази є у лідера, ГС та слідкуючих.
Дата порушення: 12.02.2026
Так,я погоджуюсь зі словами Данила,а як ЗГС держ міг дізнатися що він грає на іншому проекті якщо він вже не мав дс каналів і самої гри,тож звідки ЗГС знає що Данило вийшов можливо пан ЗГС теж грає,старша адміністрація будь ласка дивіться кого берете на посади!

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,068
Реакції
847
Бали
253
Вітаю
Щодо даної ситуації: перед цим обзвоном ви перебували в каналі "Очікування обзвону", де увімкнули демонстрацію екрана та показували свої Discord-канали, серед яких було виявлено Discord-канал стороннього проєкту. Перевіривши цю інформацію, було здійснено відповідні дії, а саме - перевірено, чи дійсно вона підтверджується. Інформація підтвердилася.
Ви маєте роль адміністратора на іншому RP проєкті. Ваша остання активність на іншому проєкті була 28.01.2026.
Після того як ви позбудетеся цих прав, зможете знову подати заявку на керівний склад організацій.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі