Розглянуто Олександр Дилер///Невірно розглянені скарги////ДЛЯ ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
617
Реакції
669
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм:Мішаня Мазепко
  3. Суть скарги: невірно розглянута скарга, тобто на рп проекті Юкрейн ГТА вважається рп процесом коли до тебе підходить Сбушник в формі "під прикриттям",сходу б'є тейзером та бере в кайданки(не підійшов, не представився) хоча в мене нема орієнтування, просто розшуки, які він не може бачити та ще й зі словами "Якщо у вас немає розшуків то я вас відпущу", ну тобто дох*я разів на вулиці десь в Житомирській області стається так, що до вас підходить працівник СБУ і без ніяких підстав б'є тейзером і в кайданки заковує, поки ви йому паспорт не покажете, і якщо там не буде розшуків потім відпускає? Ну типу як це буде виглядати :"я вас в'*бав тейзером, закував в наручники просто через те що ви підійшли на парковку дістати речі з багажника, але це було по помилці, вибачте будь ласка"? На мою думку від адміністратора Олександра Дилера йде "блатування" Олексія Ярмака або він просто не дуже компетентний на своїй посаді. Також ще від цього адміністратора згадав скаргу, коли я підійшов до ГУ СБУ Д, без зброї без нічого такого, окрім мене там було ще декілька цивільних людей, але побачивши мене працівник СБУ Д Олексій Хоффман сказав:"ОПААА,шановний,покидаємо територію"я звісно спочатку висловив своє обурення, але всетаки пішов у інший бік, щоб бути подалі від цього предвзятого співробітника СБУ, але це не врятувало мене від того, що мені в спину прилетіло 2 удари тейзером і мене закували в наручники, я залив скаргу на це, результат: мені дали 90хв /jail за ПРОВОКАЦІЮ, перепрошую, а яким чином адміністратор побачив там провокацію? https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олексій-Хоффман-СБУ-Д-Тейзер-без-причини-та-без-попереджень.139028/
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Олексій-Ярмак-СБУ-Д-НОН-РП-ДІЇ.140211/
  5. Дата походження:29.02.2024

Останнє редагування:

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
2,046
Реакції
603
Бали
198
Вітаю, скарги будуть перерозглянуті

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі