Розглянуто Олександр Дилер, Пересмотр наказания для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жека Данте

Активний
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
114
Реакції
63
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм:Жека Данте
  3. Суть скарги:Администратор ответил на жалобу не по факту. в ответе администратор указал (За пояснення покарання, адміністратор пояснив вашому товаришу за, що було видано покарання, але через погано переданий звук вами, адміністратор не міг зрозуміти ваші питання.) В жалобе был чётко указан тайм код вплоть до секунд, что бы можно было безпрепядственно посмотреть что именно говорил администраор. Там чётко видно что администратор услышал вопрос и дал на него чёткий ответ "Я ничего не знаю и вам не скажу, обращайтесь на форум"
    Вопрос был задан максимально чётко-(За общение с кем именно я получил наказание?) В ответ мороз.
    Так же администратор указал что даже если общение происходит между друзьями, нужно придержоваться правил Укрейн ГТА.
    правила нарушены не были, я в жалобе указал на пункт где всё указано и расписано. Ответ не нёс никакой конкретики, ты не прав потому-что.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Лёшка-Хоффман-детский-сад.239760/
  5. Дата походження:17.12.2024

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Під час того, як ви зупинили гравця Максим Галицький [15591], та почали вести з ним розмову, від вас було чутно Неадекватні висловлювання, за що ви і отримали покарання згідно регламенту.
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Під час спілкування з гравцями ви повинні вести себе адекватно та не повинні порушувати правила Ukraine GTA, навіть, якщо це нецензурна лайка, яка була використана у не великій кількості.
Проте, коли ви покликали адміністратора, та почали спілкуватись з ним через мікрофон вашого товариша, вас було чутно, але уривками. Під час видачі покарання, адміністратор керується відповідною ситуацію та регламентом, якщо ви не згідні з рішенням адміністратора, то ви можете оскаржити дії адміністратора, через скаргу на форумі.

Про те, у цій ситуації, я бачу порушення з вашої сторони. Тому згідний з вердиктом ЗГА та Адміністратора.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі