Розглянуто Олександр Дилер // Прохання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Тоні Картьє
  3. Суть скарги: Вітаю. Розуміючи те що ви ціните своїх лідерів, та не зрозуміли по моїй провині повної ситуації з Майк Депо. Прошу вас ще раз переглянути скаргу на нього вот тут та врахувати деякі факти: Якщо ви перегляните історію повідомлень які були залишані під скаргою, то можна зрозуміти що провину він свою не визнав, та стверджував на то що ця система відповідає реальному життю. Також по моїм не офіційним даним, а саме те що я порахував схвалені рапорти на підвищення та помножив їх на 35 тисяч ( також та були 30 тисяч за 2 звання на 3. та з 3 на 4) виходить 2.830.107 гривень. саме таку загальну кількість отримали його зами та він самий, якщо більше приділити цьому час, то можна порахувати хто скільки отримав. Також можна подумати на те що Лідер СБУ К подивився не на ту інформацію, і помилився с тим щоб зробити гру наближену до життя. Но це не так, по моїм даним лідер мав розуміти що це не то, але все ж таки гроші були важливіші вот тут листування по моєму прохані під скаргою я попросив скинути його сайт де написано що в реальному житті таке є, він скинув вот це тик Казалось би, говорить правду - ну ні, це сайт з невірною інформацією, яка ніяк не стосуєтся НА СБУ як курсант чи студент. Тим більше там пише: Вартість навчання на рік (грн.): від 9550 до 20700. А він за кожне звання запросив 30+ тисяч. Також прошу зазначити що сайт не відповідає офіційності ( перевірено мною, гарантію давати не можу). Такий лідер не може залишатись на своїй посаді. Який обманов брав гроші за нібито навчання, та лідер який не визнав своєї провини. Навчання по факту не відповідало навчаню - так як гравці просто здавали іспити і подавали рапорти, а лекції були про то що вони якраз таки здали ще заздалигіть ( перевірено по звітам). +люди по переводу на 4+ рівень не платили ніяких грошей
    Прошу зазначити що я не намагаюсь злити лідера, а просто хочу справедливості. також ГС держ. Ви мали би це помітити раніше, і не дати збагачення лідеру. Хоча я вас не виню, у вас було багато роботи, тому розумію.
    Дякую за увагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 20.04.2024

Дмитрo Залізняк

Адміністратор | | Північна Україна💜
Адміністратор
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
1,263
Реакції
388
Бали
223
Вітаю, про цю ситуацію ми вкурсі, було проведено розмову з лідером та прийняття рішення, що система буде змінена!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі