Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: В скарзі на ігрового помічника Кріс Міллер, ЗГА не дивлячись на докази провини адміністратора відмовив в скарзі, що приведе до зловживань цим адміністратором і надалі. На відео видно, що я на момент коли адміністратор мене кікнув не біг. Окрім того в правилах вказано наступне: 1.12. Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн
1.13. Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн
Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно.
Виняток: ловля бізнесу, правило не застосовується.
Ніде немає правила, яке забороняє мені намагатись пройти до мітки, щоб прийняти участь в ловлі. Ігровий помічник та ЗГА на мою думку має особисту неприязнь до мене та використовує свої повноваження для того, приймати рішення не на мою користь, а навпаки. При тому, що справедливість на моїй стороні, як і правота.
Нехай ЗГА процитує де в цьому правилі вказано, що я мав порушення! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 21.05.2025