Розглянуто Олександр Дилер \ Розгляд скарги не вірний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: В скарзі на ігрового помічника Кріс Міллер, ЗГА не дивлячись на докази провини адміністратора відмовив в скарзі, що приведе до зловживань цим адміністратором і надалі. На відео видно, що я на момент коли адміністратор мене кікнув не біг. Окрім того в правилах вказано наступне: 1.12. Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн
    1.13.
    Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн
    Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
    Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно.
    Виняток: ловля бізнесу, правило не застосовується.
    Ніде немає правила, яке забороняє мені намагатись пройти до мітки, щоб прийняти участь в ловлі. Ігровий помічник та ЗГА на мою думку має особисту неприязнь до мене та використовує свої повноваження для того, приймати рішення не на мою користь, а навпаки. При тому, що справедливість на моїй стороні, як і правота.
    Нехай ЗГА процитує де в цьому правилі вказано, що я мав порушення!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 21.05.2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Ситуація була вирішена.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі