Розглянуто Олександр Дилер// без причино закриває скаргу!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Кіліан Краймз
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Дилер
3. Суть скарги: Людина порушує правила UG-team а саме (правила держ-орг) проте закрили скаргу іза того ,що він був звільнений?! Як таке взагалі можна закрити видно порушення через яке людина мала отимати 2 варни це рахуються сильними порушуннями проту Олександр Дилер так не рахує і дуцмає якшо людину звільненно то все що він робив на посаді забується навіть якшо є скарга ... на відео видно відверте NonRP та не знання правил проекту , що дає право замислитись як така людина взагалі зайняла посаду генерала СБУ проте перевірку як так думаю йому навіть і не проводили . Рахую це не справедливим та не зрозумілих для гравців тобто можна вступити будь яку організацію порушити правила Ug-team встановленні вами же і просто звільнити або мене звілянють і тоді скарга буле анульована чи як це? Ви маєте пояснити вашу відповідь аргументовано а не людина була знята , знаєте як мені все рівно людина порушує правила против мене і на це закрили очі . Очікувать я відповідь також не пару годин а цілий день , щоб отримати ось це? Просто неадекватна поведінка на посаді ігнрується виключно іза того що він був зняти. Прошу видати данному гравцеві 2 варни як і положено та наказати адміністратора !
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Генерал-СБУ-nonrp.380237/
5. Дата порушення:18.03

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,072
Реакції
724
Бали
253
Вітаю.
Скарга була перерозглянута.
Гравці отримали покарання згідно з правилами UKRAINE GTA.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі