Рейн Житомирський
Смерть–це просто частина життя ꑭ
- Реєстрування
- 30 Лис 2023
- Дописи
- 65
- Реакції
- 44
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Рейн Житомирський
2. Нікнейм порушника: Олександр Дрейфович
3. Суть скарги: Сьогодні мене звільнили за порушення статуту 2.20 та 2.22, хоча я нічого такого не казав і не робив. Учора ми працювали по орієнтуванню нічого серйозного не було. Я можу надати будь-які докази, зокрема відео того, як я затримував людей. Після цього я під’їхав до ГУСБУ, де лідер СБУ а саме Олександр Дрейфович, попросив мене підвезти. Коли ми під`їхали на парковку, Дрейфович сказав мені такі слова «Рейн, не твори фігні. До мене підходять люди й скаржаться на тебе». Я відповів, що нічого серйозного не роблю, і якщо на мене хтось скаржиться, то нехай надасть будь-які докази. Після цього ми роз’їхалися. Сьогодні в грі я був лише зранку, приблизно 30 хвилин, і за цей час нічого не відбувалося.
2.20 — це заборонено піддавати зниженню репутації органів СБУ.
2.22 — це заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику.
Прошу лідера надати докази що до мого звільнення.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Клац
5. Дата порушення: 07.01.26
2. Нікнейм порушника: Олександр Дрейфович
3. Суть скарги: Сьогодні мене звільнили за порушення статуту 2.20 та 2.22, хоча я нічого такого не казав і не робив. Учора ми працювали по орієнтуванню нічого серйозного не було. Я можу надати будь-які докази, зокрема відео того, як я затримував людей. Після цього я під’їхав до ГУСБУ, де лідер СБУ а саме Олександр Дрейфович, попросив мене підвезти. Коли ми під`їхали на парковку, Дрейфович сказав мені такі слова «Рейн, не твори фігні. До мене підходять люди й скаржаться на тебе». Я відповів, що нічого серйозного не роблю, і якщо на мене хтось скаржиться, то нехай надасть будь-які докази. Після цього ми роз’їхалися. Сьогодні в грі я був лише зранку, приблизно 30 хвилин, і за цей час нічого не відбувалося.
2.20 — це заборонено піддавати зниженню репутації органів СБУ.
2.22 — це заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику.
Прошу лідера надати докази що до мого звільнення.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Клац
5. Дата порушення: 07.01.26