Розглянуто Олександр Золото / Блат свого клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Золото
2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
3. Суть скарги: Блат гравця з свого клану, а саме, не видає покарання за порушення правила сервера (7.20. "RK") порушення, яке чітко видно на відео, що прикріплене до скарги.

Попрошу зняти з нього права модератора, який прошу врахувати: неодноразово був у бані за зловживанні та порушенні правил сервера і не одноразово замічений у блаті гравців з свого клану золото.
Також, попрошу вказати тайм-код даним недомодератором, де мною було взагалі порушено правило сервера NonRP Drive, при тому, що на відео від мене NonRP Drive взагалі немає!

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):

Тохіс

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
191
Реакції
121
Бали
46
Тайм код порушеня Гравця Павло Шухевич на 0:12 на відео
Процетірую слова даного гравця ( неодноразово був у бані за зловживанні та порушенні правил сервера) в бані я був 1 раз а не 2 або 3 ви водете в обману ГА і ЗГА
(
і не одноразово замічений у блаті гравців з свого клану золото.)
Ось також скарга на мене от даного гравця за
БЛАТ в якой було вуазано що я зробив все вірно
Гравець мае до Адміністратора а саме до мене лічну не пріязнь.

так же У темі скарга на адміністратора забороняється: - навмисний злив адмін складу; - Наклеп на Адміністрацію, спроба обману Ст. Адміністрації;
повторюсь це уже неодноразово даний гравець хоче мене притянути до відповідальності за те щоя не робив а саме БЛАТ

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Переглянувши докази, надані вами та адміністраторм, я погоджуюсь з рішенням адмінстратора, покарання щодо "nRP Drive" хоч і не було необхідним, оскільки порушення були мінімальні але все ж таки воно було обгрунтоване, щодо RK. Напротязі всього відео, як такого RK я не помітив (Можливо я помиляюсь, але на відео гравець просто проїхав повз своє місце смерті що не є заборонено)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі