Розглянуто Олександр Каряка/Андрій Нещадим/Мага Хевву/ Бездіяльність на посаді

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
387
Реакції
391
Бали
123
1.Нікнейм лідера/заступника: Олександр Каряка, Андрій Нещадим, Мага Хевву.
2. Особистий нікнейм: Олег Ломакін
Суть скарги: Безаконня у державній структурі ЗСУ. Бездіяльність на посадах лідера заступника.

Доброго вечора. Мене звати Олег. На данний момент займаю посаду заступника лідера фракції НПУ Х на 01 сервері "Центральна Україна". Взяв неактив на декілька днів аби відпочити від особового складу, прийти на 04 сервер "Північна Україна", вступити в ЗСУ, та почати свій невеликих кар'єрний ріст на цьому сервері.

Замість цього я отримав:

* Неадекватна поведінка особового складу
* Невиконання своїх прямих функціональних обов'язків лідером/заступником
* Недотримання своїх обіцянок відносно особового складу
* Неповага до низьких рангів

І так, перейдімо до суті скарги. Вступив до лав ЗСУ 14.09.2023 близько 15:00. Від того часу ознайомлювався з статутом ЗСУ на державному порталі. 15.09.2023 здав іспит на підвищення кваліфікації (військового звання) з того моменту очікував на підвищення, яке б мало відбуватися у відповідні години а саме: 16:00, 19:00, 21:00. Підвищення о 16:00 не відбулося, перед самим підвищення пан Нещадим покинув гру. Далі пішли запитання у DISCORD на рахунок підвищення не лише від мене, були ігнорування, але в деяких моментах полковники відповідали .

Далі прийшла обіцянка від генерала провести підвищення о 20:00.

Після чого я зайшов у гру. Ніяким підвищенням й не пахло. Прикріпляю скріншоти, зверніть увагу на час, підвищення немає!

Замість цього працівники ЗСУ організували код 5 з метою шикування. Проте, почався творитися якийсь "брєд" , увага на фіксацію. Також, при звертанні до старших з питаннями, вони просто напросто ігнорують тебе, і замість цього розмовляють із своїми друзями по типу "Анічька, как я скучал..."

Побачивши це все, замість свого відпочинку, який я хотів отримати, я отримав лише купу негативних емоцій.

! Шановна адміністрація, прошу негайно прийняти рішення по відношенню до усього керівництва ЗСУ у зв'язку із бездіяльністю на своїх посадах.

Нажаль, деякі гравці нашого проекту не взмозі робити фіксації порушень, та скаржитися на керівництво. Дехто з гравців просто боїться подавати скарги на тих , хто може видати їм покарання.

*Я вважаю , що дані особи не здатні займати ці посади!

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
253
Вітаю!
Що стосовно бездіяльності Андрія Нещадима він отримує догану за бездіяльність.
З приводу лідера та заступників - з ними буде проведено бесіду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі