Зачинено Олександр Клименко/НПУ Х

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
42
Реакції
9
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника:Олександр Клименко
  2. Особистий нікнейм:Денис Король
  3. Суть скарги:я подав електронну заяву на вступ до лав нпу х мені її відхилили по причині що мені 17 років в мене в ігровому паспорті пише 06.12.2005 я розумію що на даний момент немає мені 18 але це і баг гри гра при реєстрації вказує що гравець не може бути менше 18 років в інші фракції мене приймали такі я: 4 рази ЗСУ,1 раз Сбу х,1 раз Сбу Д,1 раз НПУ х,1 раз НПУ Д,а полковник не хоче одобрити електронну заяву я прошу щоб мою заяву на вступ переглянули і схвалили чому полковник неможе.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:25.11.2023

Віктор Чорний

У відставці
Активний гравець
Реєстрування
28 Кві 2023
Дописи
597
Реакції
187
Бали
48
Вітаю.

По-перше, якщо розглядати цю ситуацію, як RP - де Ви бачили особу віком 17 років, яка повноцінно працює в Національній Поліції України, їздить в патруль і тримає вогнепальну зброю у руках.
По-друге, у причині "відмови" вказано: "Вік не збігається з вказаним в анкеті та паспорті", тому що по паспорту Вам 17 років, а в анкеті Ви вказали 18, що явно вводить в оману Полковників чи Генерала.
По-третє, на вашому місці, з Полковником я б постарався домовитися про вступ саме в "Академію" НПУ, де ви будете виключно навчатися та не підвищуватись, на термін до вашого повноліття, проте, він в праві Вам відмовити.

[Зачинено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі