Розглянуто Олександр Клименко | Неправильний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Клименко
  2. Особистий нікнейм: Іван Громов
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністрація!

Звертаюся до вас із проханням про перегляд ситуації, що склалася при розгляді скарги, поданої моїм підлеглим у розділі "Скарги на неофіційні організації". Ця скарга стосувалася порушень з боку гравця, що знаходився в клані, а саме — порушення правил викрадення персонажа, а також факту виходу даного гравця з гри під час активного RP-процесу, що є грубим порушенням правил серверу.

Опис порушення​

Суть скарги мого підлеглого полягала у наступному: під час виконання своїх службових обов’язків він перебував на пості, коли до нього під'їхала група гравців. Один з них, нехтуючи правилами серверу, здійснив викрадення мого співробітника, порушуючи загальноприйняті норми RP-процесу. Більш того, після того як за ним було переслідування гравець, що ініціював викрадення, покинув гру. Це є прямим порушенням правил, що регулюють поведінку під час викрадення та недопустимість виходу з гри в активній фазі RP-процесу.

Неправомірне рішення адміністратора​

На подану скаргу мій підлеглий отримав відмову з боку адміністратора. Підставою для відмови стало те, що на відеозаписі інциденту, наданому моїм співробітником, не чутно його власного голосу. Слід зазначити, що дане порушення не стосувалося порушення правил ігрового чату або DM, а було чітко пов'язане із дотриманням правил викрадення, прописаних для всіх учасників серверу. У фрапсі чітко видно, як мій співробітник, перебуваючи на своєму робочому місці, стикається з агресивними діями з боку групи гравців, які вели себе поза межами правил серверу, та піддався викраденню у спосіб, що не відповідає прийнятим правилам серверу.

Відмова адміністратора через відсутність звукового запису голосу мого співробітника в цьому випадку є некоректною, оскільки в ситуації поданої скарги суть порушення лежить саме у невідповідності дій гравців встановленим правилам серверу, що чітко зафіксовано на наданому фрапсі. Звук голосу скаржника в даному випадку не є вирішальним фактором для об'єктивного розгляду справи, оскільки порушення полягає у діях гравця-кривдника, які видно на відео, а не у відсутності коментарів самого постраждалого.

Прохання про повторний розгляд та дії щодо адміністратора​

Враховуючи викладені вище факти, прошу адміністрацію повторно переглянути дану скаргу та розглянути її з урахуванням наявного відеозапису, що фіксує порушення зі сторони гравців. Також прошу звернути увагу на поведінку адміністратора, який розглядав цю скаргу, оскільки його рішення виглядає упередженим та не відповідним правилам розгляду скарг. У зв’язку з цим, вимагаю, щоб до адміністратора, що допустив помилку при розгляді скарги, було застосовано відповідні санкції згідно з правилами адміністрації.

Висновок​

Ми вважаємо, що рішення адміністратора є помилковим, а його підхід до розгляду скарги непрофесійним та формальним. Просимо взяти до уваги всі надані факти, відеодокази, та забезпечити справедливий розгляд даної справи, а також належну реакцію адміністрації на дії адміністратора, який ухвалив безпідставну відмову.

Дякуємо за розуміння та сподіваємось на швидку реакцію та справедливий розгляд нашого звернення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Посилання
  6. Дата походження: 28.10.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі