Рагнар Хелл
Активний
- Реєстрування
- 19 Кві 2023
- Дописи
- 151
- Реакції
- 297
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора: Олександр Князь
- Особистий нікнейм: Іван Брюховецький
- Суть скарги: Підбігла людина цитую "Шо за ******************************************************** включав слово пацана" і почав втікати як ***********************************, а хто це? Це типу "блогер" ультрапатріотка, яка незнає що трек "Слово Пацана" це є виконавця Макса Коржа (Білорусь) Розумію, співає російською, але ж винна не гравця що вона там є, правильно? Так.
Після чого ультрапатріотка почала втікати, після того як оскнула людину. Підбігла до вище згаданого адміністратора а саме Олександра Князя, і стала прям дуже ввічливою. Хотя при ньому було розпал міжнаціональної ворожнечі через тупіть недоблогерки Вадімки Вілсона, також присутні неадекватні висловлювання, НАГАДУЮ за яке данний гравець НЕ отримав покарання.
Також вище згаданий адміністратор не те що проковтнув вище все написане, так щей видав покарання коли казав гравець Чарлі Риженко.
Я не оскаржую свою покарання так я його получив справедливо, але за те що адмін заблатив гравця та не видав йому покарання я пропустити неміг.
Прохання видати адміністратору та гравцю під нікнеймом Вадим Вілсон Сурові покарання!
Прошу розглянути ГА або ж Спец Адміна, так як це вже не просто дм чи ще щось, а неадекватність та безкарність гравця, зробив раз буде і дальше бігати так робити. Хотя неодноразову бачив як він бігав з колонкою на якій була включена російсько мовна пісня. Але ж він сам на себе увагу не звертає) - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Тайм - Коди:
0:03 Підбігає питає хто включав "Слово Пацана"
0:04 1 оск
0:20 2 оск
1:02 Розпал міжнаціональної ворожнечі через тупість гравця (Нагадую Виконавець з Білорусії)
1:08 Видно тінь які підбігає адмін, хоть він і стояв і до того все чув
1:09 Чарлі Риженко підказує адміну яке покарання видати)
1:10 2 раз розпалу про оск пісні " Дєрьмо"
1:33 Я отримав справедливе покарання
1:44 Чарлі Риженко знову підказує адміну на рахунок покарання
- Дата походження: 13.04.2024