Розглянуто Олександр Ковач|СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Ігровий Помічник | Чорноморський Край
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
644
Реакції
1,139
Бали
153
  1. Нікнейм гравця:Олександр Ковач
  2. Особистий нікнейм:Максим Долар
  3. Суть скарги: Я хочу подати скаргу на дії працівника сбу, які вважаю порушенням правил Role Play та неналежним виконанням службових обов’язків. Під час затримання мене звинуватили в образі представника сбу. Однак, під час події працівник сбу застосував електрошокер (тайзер) у ситуації, яка не відповідала правилам його використання. А саме — мене вразили тайзером тоді, коли я стояв нерухомо та не чинив опору. Використання тайзера в таких обставинах вважаю нонРП дією, адже згідно з правилами, його застосовують лише у випадку втечі або активного опору.
    Після застосування тайзера працівник сбу повів мене до автомобіля і
    не відпрацював РП-сценарій належним чином, а саме — не відіграв, що відпустив мою рука та взяв мене за руку.
    Також, на моє запитання, за якою статтею я затриманий, працівник відповів
    «стаття 6 — перевірка документів», що не є підставою для затримання. Надалі, при спробі виписати розшук, особа не встановила мою особу належним чином, не перевірила документи, щоб підтвердити, що саме я є власником паспорта, який був наданий. Варто зазначити, що половина мого обличчя була закрита маскою, тому ідентифікація мене без додаткової перевірки неможлива.Також на відео-доказі чутно як людина порушує субординацію. Ще людина без поперджень вставила кляп.
    Прошу розглянути дану скаргу, перевірити дії працівника поліції на предмет порушення РП-процесу та зловживання службовими повноваженнями, а також вжити відповідних заходів дисциплінарного впливу.
  4. Тайм-коди - 0:02 Неправильно використав тайзер. 1:16 не відіграв РП (відпустив руку людини-взяв людину за руку). 1:25 За що затриман? Статья 6. 2:00 Розповідає що статья 6 заборонено ображати співробітників. 5:00 порушення субординації. 5:41 вставив кляп. 6:55 Знайшов мене, не перевіривши по базі даних не відігравши це та не зняв маску щоб перевірити мене по базі даних.
  5. Докази (скріншот/відео) тик
  6. Дата порушення: 23.10.2025

Андрій Гром

ЗГС Неоф 05 | S.M 07
Куратор лідерів
Реєстрування
26 Чер 2024
Дописи
1,093
Реакції
417
Бали
223
Вітаю! Ознайомившись з вашою скаргою виношу вердикт!
Гравець #61859 отримає наступні покарання :

ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ ДЕРЖАВНИЙ ОРГАНІЗАЦІЙ
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі