Відмовлено Олександр Кондратюк|Видача покарань

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,282
Реакції
678
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Кирило Бакулін
  3. Суть скарги: Видав 2 покарання, з якими я не згідний!

Покарання №1 (WARN)
    Я отримав Warn за Порушення праивл Державних Організацій 2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо.
    За правилом 2.41 я повинен був відіграти RP як я сів у автомобіль та почав поливати водою? Вважаю що видачя покарання згідно цим нармотивом видано не правильно.

Покарання №2 (Jail)
    Я отримав покарання у вигляді 120 хвилин за PG та Non RP, з яким я не можу бути згідним через те що:6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
    Згідно нармотиву PG як я зрозумів через те що я дістав співробітника МВС з автомобілю, але яке може бути PG якщо я дістав співробітника з автомобілю та йому було байдуже те що я його дістав з автомобілю. ( та він потім побіг кудись)
    Згідно нормативу Non RP я також не згідний, через те що автомобіль на який я запригнув був у нерухомому стані щоб я порушив дане правило.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запросити у адміністратора або глянути через історію покарань id #27218.
  5. Дата походження: 12.10.2024

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,027
Реакції
1,728
Бали
253
Вітаю
Ви своїми діями почали зривати Постачання Боєприпасів тим що ви як працівник МОЗ сіли у БТР та почали поливати гравців Державних Організацій водою тим самим поставивши під загрозу проведення даного заходу тим самим порушивши: 2.41. Заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо.
Так як працівни МОЗ ніяк не зможе забрати у бійців ЗСУ БТР та почати ним поливати бійців Державних Організацій.

Стосовно вашого 2 покарання - під час того як колона зі Боєприпасами прибула до в'їзду у ЗСУ ви без ніякої зброї підбігли до БТР який стояв в голові колони, викинувши озброєного працівника Державних Організацій почали викрадення БТР та поливати водою гравців . Хочу вам нагадати що ви були 1 проти 30 Гравців Державник Організацій що порушує правила: 6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
А потім коли працівники Держ. Орг. розстріляли ваши БТР ви почали його штовхати що неспівпадає з ніякими рамками РП процесу.

Докази вашого порушення надав ГА\ЗГА.
Очікуємо відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши докази від адміністратора, покарання було видано вірно

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі