Відмовлено Олександр Кондратюк || Питання що до недовіри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Кейт

пенсія
Реєстрування
13 Чер 2023
Дописи
53
Реакції
74
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Тоні Кроос
Особистий нікнейм: Олександр Кондратюк
Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Хотів би звернутися з питанням щодо причин наявності недовіри до мене стосовно обіймання керівних посад у державних організаціях. Це питання викликає в мене серйозне занепокоєння, і я хотів би зрозуміти, які саме причини або обставини могли вплинути на прийняття такого рішення.
Буду вдячний за будь-яку інформацію або роз'яснення щодо цієї ситуації. Це допоможе мені краще зрозуміти ваші очікування та виправити можливі помилки
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...а-посаду-лідера-МОЗ-м-Київ.227125/post-951985
Дата походження: 21.11.24

Олександр Кондратюк

Генерал ЗСУ | Північна Україна
Лідер
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,027
Реакції
1,725
Бали
253
Вітаю
Вам було надано недовіру із за того що нещодавно ваші акаунти знаходились у блокуванні одразу на 2 Серверах за Образу Адмінісрації. Також у вас наявні мульти акаунти на серверах які мають образливі нікннейми. Після спілкування з вам в ососбистих повідомленнях коли я запитав чому у вас блокування одразу на 2 серверах ви відповіли:
Знімок екрана (697).png

Тому у мене є сумніви та недовіра до вас як до кандидата у Лідери або Заступники
Очікуємо відповіді ГА \ ЗГА .

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Адміністратор надав вище розгорнуту відповідь, по якій причині вам було відмовлено
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі