- Реєстрування
- 24 Кві 2023
- Дописи
- 1,767
- Реакції
- 612
- Бали
- 198
- Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
- Особистий нікнейм: Дмитро Федченко
- Суть скарги: Мною була подана заявка на посаду Лідера ЗСУ, ЗГС Держ закрив заявки та відхилив мені через причину ''Недовіра від адміністрації'', хоча яка може бути недовіра коли я перебував на посаді Адміністратора не порушував ніякі правила та не ніс шкоди проєкту. Можливо даний Адміністратор опирається на думку своїх колег які мають упереджене відношення до мене та інших гравців, я вирішив більш детальніше дізнатися причину відмови я написав особисто ЗГС Держ на що отримав відповідь ''Там написана причина'' і надалі повний ігнор, вважаю, що це не професійний підхід до своїх обов'язків. Також коли мене подавали на відновлення на посаду Адміністратора заявка була відхилена через суттєву кількість негативних голосів, підозрюю, що Олександр Кондратюк міг проголосувати проти тим самим зливає мене як особу яка хоче розвити цей проєкт. Нагадаю, що Олександр перебуває на посту Адміністратора 01 серверу менш як місяць й опиратися на хибні думки людей які можуть хотіти недопустити мене на будь-які посади доволі некомпетентно. Прохання розібратися з цим (знову) але нормально, так як спочатку я написав ГА серверу який мені відповів звернутися до ЗГС Держ особисто із цим запитанням.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відхилена заявка Переписка
- Дата походження: 09.09.2024