Відмовлено Олександр Кондратюк/битва в зеленій зоні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тімур Крот

сильний і незалежний
Реєстрування
28 Сер 2025
Дописи
10
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Тімур Крот
  3. Суть скарги:він сказав шо я вбивав людину в зел зоні хотя там її не було і він бачив що я обороняюсь а не вбиваю
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не успів зробить
  5. Дата походження:21.09.2025

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю шановний гравець, АЗС рахується зеленою зоною, також хочу зауважити що в пункті правил:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт). Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Також прошу не вводити в оману що то було самооборона, так як за обман адміністрації ви також можете отримати покарання, при потребі надам докази вашого порушення ГА/ЗГА.

Також щоб не виникало подібних проблем прошу ознайомитися із правилами зелених зон: Правила зелених зон.
Там вказано що усі АЗС які є на мапі являються Зеленою зоною.

Очікуємо вердикту ГА/ ЗГА

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно та згідно правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі