Відмовлено Олександр Ларовскій // Біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Miki_Rexudes

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1

Глава 1

Дитинство

Народився Олександр 10 листопада 1992 року в місті Кривий Ріг . Він ріс у сім*ї не самої богатої, але батьки відмовити йому не могли. Він був ледачим, та безтурботним. Кожен день його зустрічала мама, а тата він так і не бачив з 5 років. Коли йому настало 7 років він спитав "Мамо, де тато?". Мама відповіла: "Синок, твій тато на війні вже довго". Сашко засмутився та пійшов у свою кімнату. Після того, до мами почав приходити якись незнайомий чоловік. Я питав у мами " Мамо, що це за чоловік приходить до тебе кожен день у ввечері?" Мама відповідала завжди, що це її брат. Я думав, що це правда але склалося усе не так. Одного дня приїхав тато, і я узнав від мами, що вони думають розлучитися. Я максимально пробував зробити так щоб це не сталося, але це все таки случилось. Він жив з бабусею, поки мама с татом сварилися, та розлучались. І Сашко узнає що мати з-за батька втратила роботу. Вона займала пост директора на великій фірмі *Метін-Вест*, там де вона сиділа у офісі та підписувала документи.

Глава 2

Юність

Сашкові вже 15 років, він пішов у 10 класс. Він жив так з бабусею у селі, тому що мама поїхала за кордон у Польшу заробляти гроші. І Сашко каже сам собі "Я уже виріс, я можу бути самостійним, треба з чогось починати, бо з бабусею я після 18 років жити не зможу". Ось настали канікули у Жовтні, Сашко пішов підробляти на роботу. Спочатку він носив продукти з машини до магазину. Так мовити грущиком працював. Потім почав заробляти працюючи у сельскому магазині. Закінчує Сашко 10 класс, і у нього була мрія мати власний мопед. І він уесь рік збирав, і насобирав 6.000 на мопед. Він договорився з людиною та купив його. Новий начальний рік. Він вже пішов у 11 класс, поїхав на своєму мопедові у школу. Та по дорозі сломалося колесо, і він не знав що робити. Проїзжав якись хлопчик на мотоциклі. Та вони здружилися з ним. Того хлопчика звали Андрій, він йому допоміг зробити колесо. І вони разом каталися та радовались життю. Раз у рік приїжала мама та привозила гроші Бабусі та мені солодощі.

Глава 3

Перехід в доросле життя

Після закінчення школи, Сашко разом зі своїм другом, поїхав жити у Кривий Ріг. Там вони поступили у Криворізький ліцей-інтернат із посиленою військово-фізичною підготовкою. Переглянути вкладення
Вони навчалися, та Сашко знайшов свою любов. Її звали Кіра, вони разом гуляли та зустрічалися. Одного дня приїхала мама, і він її познайомив з Кірою, та вони погуляли усі разом і провели мати на поїзд. Андрій був завжди поруч зі Сашковим, тому що Олександр знайшов свого найкращого друга. І життя було прекрасне.

Глава 4

Доросле життя або служба ЗСУ

Після закінчення Ліцею, вони вирішили поїхати у Київ у столицю жити та розвиватися.

У країні почалися мітинги на майдані. І зрозумів Сашко що творится щось не те. І він відвідав 1 мітинг та зрозумів що йде війна. Та Українскій Крим хочуть забрати.​

Переглянути вкладення

Довго не думаючи Сашко пішов у військомат,​

пройшов по всім критеріям, підписав контракт та вступив на службу у збройні сили України. Його кар'єрний ріст у ЗСУ йшов досить стрімко, він сумлінно та успішно виконував накази.

03447f5-287712598-336612598651199-1545802096263436584-n--1-.jpg

Йшли роки Сашко побував на Луганщині і зайняв посаду Ст.Летейнанта, та отримав розділ Головнокомандуючого​

Національної гвардії України​

Переглянути вкладення

Він завжди намагався бути лояльним до своїх підлеглих, але іноді проявляв жорсткий характер який він набув за час служби. Його друг Андрій теж спробував себе у ЗСУ. І пішов у війскомат. Після поступлення Андрій вчився. А сашко вже підвисився до Капітана. Сашко поставив собі у заступника Андрія та минали роки а вони як не розлий вода були разом. І йшли до мети разом. Повертаючись додому, йому дівчина сказала що вона вагітна, і скоро буде дитина. Вони поїхали одружились, та Кіра родила хлопчика, його назвали *Семен*.

Переглянути вкладення

Глава 5

Сьогодення

На сьогоднішні дні Олександр має звання у НПУ м.Дніпра, він з дружиною та сином переїхав у Дніпро, де поступив у НПУ по контракту. І зараз займає посаду Підполковника Поліції. Він далі і захищатиме Україну у Дніпрі, буде держати усе під контролем. Синок росте, і вже пішов у 1 класс.​

Переглянути вкладення

Miki_Rexudes

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Пруфы что это плагиат, я сам писал

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
386
Реакції
72
Бали
46
У тексті присутні помикли і є підозра на плагіат.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі