Розглянуто Олександр Логозинський // Оскарження деморгану та догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Логозинський
  2. Особистий нікнейм: Артем Артіс
  3. Суть скарги: На мене була подана скарга за нон рп дії за те що людина використала в кайданках наркотики но по факту не обов'язково щоб руки були вільні, може в нього була якась капсула з наркотиками в роті яку він розжував та проглотив, або якесь листя коки, тем більш якщо він зробив нон рп дію чому я не можу зробити нон рп дію ввідповідь? тем більш як я зрозумів з моєї сторони нон рп дія була за те що я видав йому за це статю. Наприклад ДМ ЗЗ це нон рп так як ніхто не буде в реальному житі десь перед лікарнею стріляти з автомата нізащо по людині, ну якщо це буде в грі то СБУ мають право відкрити вогонь в відповідь і це не буде ДМ ЗЗ так як вони оборонялись. Якщо брати двома словами то нон рп дій зі свої сторони я не бачу так як до кінця не упоминалось як іменно він використовував наркотики він міг і задихнути якись порошок який був у нього на усах і я його не замітив так як по рп у мого персонажа можуть бути проблеми з зіром.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): О_0
  5. Дата походження: 28.08.2023

Олександp Шмідт

Всех снять- все поднять
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
218
Реакції
105
Бали
48

Вітаю,з вашої сторони були NonRP Дії,коли по вам вели вогонь,ви нічого не зробили а сказали що вам все рівно,також коли людина почала відігрувати що отримала поранення,ви також не звернули на це увага,в мене все,всім добра !

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі