Віталій Епштейн
Отаман
- Реєстрування
- 16 Чер 2023
- Дописи
- 39
- Реакції
- 32
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм: Віталій Ловіцький
2. Нікнейм порушника: Олександр Могуцький
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Їздив собі, підрізає сбу і я почав їхати за ними, і коли під’їхав до СБУ, побачив свого друга та хотів привітатися. Підбігає це "чудо" й починає щось розказувати. Я попросив, щоб він відійшов, після чого він заявив, що я його "спровокував", і затримав мене.
Залишив мене біля СБУ просто на вулиці. Поки їхали, він сказав, що "вставить кляп по самі гланди" незрозуміло за що.
Лінь розписувати все є в таймкодах.
0:01 - подрезает, я улетаю, а он сваливает с места дтп
1:05 - починаю розмовляти з другом, підбігає ця особа я кажу щоб він відійшов
1:33 - відіграв рп на тайзер та те що використав
1:45 - закував
2:13 - лишив мене біля дверей та пішов..
2:51 питає звідки я знаю його ім'я, хоча пару хвилин тому відіграв службовий жетон
4:13 - викинув всіх з авто без рп
5:27 відіграв кляп
6:28 погрожування кляпом по "самі гланди"
6:58 - знов вигнав з авто без рп
8:37 - сказав, що мені потрібен держ адвокат
2 ЧАСТЬ ВИДЕО
0:30 - вже підвищеним тоном говорю що потрібен адвокат
0:35 - дразниться "так адвокат потрібен? ні? чи так?
0:49 - говорить те що адвокат не допоможе, погрожування
1:12 - засунув кляпа "по самі гланди"
3:09 - просить передати паспорт коли я в кайданках, а в чаті мене ніхто не чує, пишу в офтоп що я не можу відігрувати бо мене не чутно
3:24- кидає те щоб я дав йому паспорт, я повторюю дальше що не можу передати бо мене не чутно. Він кидає такі попередження 4 рази і мені видається розшук за непідкорення
4:58 пришел розшук за непідкорення
5:49 без паспорта, без відбитку пальців, без сканера лиця почав пробивати мене по базі. ТАКОЖ ВІН ПОРУШИВ 6.17.1 правил UG а саме постійний відкат
6:42 - позвал его в дс
7:24 показую що МЕНЕ НЕ ЧУТНО
7:28 каже що він мене "відпустить"
7:31 кажу йому то шо він мені дав розшук і відпускає
7:32 каже шо нічо страшного і якшо мене запакують то сказати їм про цей случай...
9:06 - пропонує кошти, він думав шо якщо я погодюсь то нікому про це не розкажу (да-да)
я також порушив, но в мене була тільки провокація, а від нього дуже багато інших порушень
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
часть 1 - 0:00 - 9:11 -
часть 2 - 9:11 - 19:02 -
6. Дата порушення: 16.12.25
2. Нікнейм порушника: Олександр Могуцький
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Їздив собі, підрізає сбу і я почав їхати за ними, і коли під’їхав до СБУ, побачив свого друга та хотів привітатися. Підбігає це "чудо" й починає щось розказувати. Я попросив, щоб він відійшов, після чого він заявив, що я його "спровокував", і затримав мене.
Залишив мене біля СБУ просто на вулиці. Поки їхали, він сказав, що "вставить кляп по самі гланди" незрозуміло за що.
Лінь розписувати все є в таймкодах.
0:01 - подрезает, я улетаю, а он сваливает с места дтп
1:05 - починаю розмовляти з другом, підбігає ця особа я кажу щоб він відійшов
1:33 - відіграв рп на тайзер та те що використав
1:45 - закував
2:13 - лишив мене біля дверей та пішов..
2:51 питає звідки я знаю його ім'я, хоча пару хвилин тому відіграв службовий жетон
4:13 - викинув всіх з авто без рп
5:27 відіграв кляп
6:28 погрожування кляпом по "самі гланди"
6:58 - знов вигнав з авто без рп
8:37 - сказав, що мені потрібен держ адвокат
2 ЧАСТЬ ВИДЕО
0:30 - вже підвищеним тоном говорю що потрібен адвокат
0:35 - дразниться "так адвокат потрібен? ні? чи так?
0:49 - говорить те що адвокат не допоможе, погрожування
1:12 - засунув кляпа "по самі гланди"
3:09 - просить передати паспорт коли я в кайданках, а в чаті мене ніхто не чує, пишу в офтоп що я не можу відігрувати бо мене не чутно
3:24- кидає те щоб я дав йому паспорт, я повторюю дальше що не можу передати бо мене не чутно. Він кидає такі попередження 4 рази і мені видається розшук за непідкорення
4:58 пришел розшук за непідкорення
5:49 без паспорта, без відбитку пальців, без сканера лиця почав пробивати мене по базі. ТАКОЖ ВІН ПОРУШИВ 6.17.1 правил UG а саме постійний відкат
6:42 - позвал его в дс
7:24 показую що МЕНЕ НЕ ЧУТНО
7:28 каже що він мене "відпустить"
7:31 кажу йому то шо він мені дав розшук і відпускає
7:32 каже шо нічо страшного і якшо мене запакують то сказати їм про цей случай...
9:06 - пропонує кошти, він думав шо якщо я погодюсь то нікому про це не розкажу (да-да)
я також порушив, но в мене була тільки провокація, а від нього дуже багато інших порушень
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
часть 1 - 0:00 - 9:11 -