Відмовлено Олександр Міракл|Невірний розгляд скарги|Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Гру 2022
Дописи
96
Реакції
35
Бали
31
1.Нікнейм адміністратора: Олександр Міракл
2.Особистий нікнейм: Артем Артіс
3.Суть скарги: Бажаю здоров'я п.Міракл, хотів би вам наповнити що 4.2
Адміністрація не несе відповідальності за вильоти або перезавантаження сервера. Не має жодного стосунку до технічної частини сервера, і не відповідає за неї. Не має жодного стосунку до розроблення проєкту, наведу вам приклад -
тиць.
А також ви не прикріпили навіть ніяких відеодоказів що в даної людини вилетіло які я би хотів побачити, це вже змахує на блат. Прошу будь ласка перерозлгянути дану скаргу та щоб гравець отримав деморган на 120+хв.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Тут
5.Дата походження: 23.09.2023

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю , шановний гравець.
Дякую, що нагадали менi правила, але це правило має на метi те, що коли у людини вилiтає з гри, ми не несемо за це відповідальності, тобто адміністрація не винна, тому що ми не причетні до технічної складової гри. Але у ГА / ЗГА є доступ до інформації чи був це виліт, чи вихід з гри. Адміністрація перед винесенням вироку ОБОВ'ЯЗКОВО дізнається у ГА / ЗГА дану iнформацiю. Це правило було введено після скарги, яку ви навели у прикладі.

Адміністрація не зобов'язана надавати докази своïх рішень , тому що вони можуть містити конфіденційну інформацію . На рахунок блату: я навіть не знаю гравця Дарина Ярмак особисто, про який блат може йти мова. Навіщо ви чините наклеп, навіть не маючи підтверджуючих доказів? Інформацiя по скарзі була перевірена особисто мною. Не очорняйте репутацію людей , не знаючи всього досконало .
Очікуйте вiдповiдi ГА.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Адміністратор не забов'язаний надавати докази у вигляді логів
Особисто перевіривши логи, у гравця дійсно стався виліт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі